transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-09-2013

Bond Garant 5, un nou produs UniCredit Tiriac Bank care permite persoanelor fizice sa investeasca in obligatiunile bancii

Bond Garant 5, un nou produs UniCredit Tiriac Bank care permite persoanelor fizice sa investeasca in obligatiunile bancii

UniCredit Tiriac Bank si ERGO lanseaza un produs de investitii performant si inovativ, Bond Garant 5, care se bazeaza pe obligatiunile corporative cu maturitate de cinci ani, in lei, lansate de banca in luna iunie 2013.

Bond Garant 5 este un produs de asigurare de tip unit linked, care combina componenta investitionala cu protectia oferita de o asigurare de viata.

Produsul are maturitatea sub 5 ani, cu data de scadenta 1 iulie 2018 si aduce un randament foarte atractiv pentru aceasta perioada, de 31,75% din valoarea primei investite. Conform legislatiei in vigoare, despagubirile si sumele rezultate din asigurarile de viata nu sunt supuse impozitarii.

Bond Garant 5 a fost conceput cu o prima investita unica de minimum 10.000 lei.

Produsul are o componenta de protecţie – prin suma platita in caz de deces si o componenta investitionala – la maturitate clientul primeste prima investita plus randamentul de 31,75%.

In cazul decesului persoanei asigurate, beneficiarul va primi suma asigurata egala cu 105% din valoarea primei investite sau valoarea contului calculat pe baza valorii de piata, oricare dintre valori este mai mare.

Produsul se adreseaza clientilor conservatori, care doresc sa beneficieze de protectia oferita de asigurarea de viata, cat si de randamentul oferit de investitia pe termen lung, care prefera economisirea in moneda locala si care doresc diversificarea plasarii sumelor economisite.

Conditiile de eligibilitate sunt permisive, varsta minima la inceputul acoperirii prin asigurare fiind de 16 ani, varsta maxima la inceputul acoperirii prin asigurare de 65 ani, iar varsta maxima la iesirea din asigurare 70 ani.Costul achizitiei Bond Garant 5 este de 4% up-front, aditional sumei investite.

Produsul poate fi gasit in toate sucursalele UniCredit Tiriac Bank.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar