transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-04-2014

Bonus Economus de la Garanti Bank - contul de economii prin care clientii primesc dobanda bonus

Bonus Economus de la Garanti Bank - contul de economii prin care clientii primesc dobanda bonus

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare bănci de pe piata locală, lansează un produs nou si flexibil: “Bonus Economus”, contul de economii prin care îsi recompensează clientii pentru comportamentul recurent de economisire.

Banca oferă prin acest cont de economii un bonus de dobândă, în plus fată de dobânda standard, clientilor care îndeplinesc două conditii cumulative: au economisit o anumită sumă de bani (obiectiv de economisire) pe parcursul unui plan de economisire si au alimentat contul câteva luni consecutiv. În acelasi timp, Bonus Economus oferă clientilor confortul de a depune si retrage numerar oricând, fără a pierde dobânda care se acumulează zilnic. În plus, acest cont de economii este solutia perfectă pentru persoanele care doresc să strângă bani, fiind răsplătiti în acelasi timp cu un bonus de dobândă pentru fondurile acumulate.

“Prin acest produs dorim să încurajăm economisirea pe termen lung si să ne ajutăm clientii să îsi îndeplinească visurile, fie că este vorba de o vacantă relaxantă, de achizitionarea masinii pe care si-o doresc sau chiar de achitarea avansului pentru casa la care visează. si companiile mici si mijlocii au o serie de avantaje economisind prin Bonus Economus, deoarece primesc dobânzi (standard si bonus) pe surplusul de venituri si pot astfel să aiba un randament mai bun pe lichiditătile suplimentare”, a declarat Anca Motcă, Director General Adjunct Garanti Bank.

Bonus Economus este disponibil pe piata locală de la 2 aprilie 2014, pentru toate segmentele – persoane fizice, IMM-uri si persoane fizice autorizate (PFA). Contul de economii poate fi deschis la oricare dintre cele 78 de agentii Garanti Bank, iar în curând va fi disponibil si prin Garanti Online, platforma de internet banking a băncii.

Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reuneste si Garanti Leasing (marca sub care functionează compania Motoractive IFN SA) si Garanti Credite de Consum (marca sub care functionează Ralfi IFN SA).

Garanti Bank este o bancă universală detinută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S., cea mai profitabilă si a doua cea mai mare bancă privată din Turcia după active.

Banca oferă o serie de produse si servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM si corporate, si este una dintre cele mai dinamice si inovatoare bănci de pe piata locală. Prezentă în România din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienti si si-a extins prezenta natională prin sucursale si canale alternative, ajungând la o retea extinsă de peste 280 de bancomate inteligente, care pot fi folosite de oricine, nu doar de clientii băncii, pentru tranzactii cu sau fără card.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar