transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-06-2016

BT Club - doua noi proiecte de educatie financiara, dedicate IMM-urilor si start-up-urilor

BT Club - doua noi proiecte de educatie financiara, dedicate IMM-urilor si start-up-urilor

BT Club lansează două noi programe de educatie financiară dedicate antreprenorilor care au companii aflate la început de drum sau viitorilor întreprinzători, Seminarul de inteligentă financiară si Seminarul Idei practice pentru primele luni de start-up. Acestea se vor desfăsura, fiecare, pe parcursul a aproximativ doi ani.

Clubul este o initiativă a Băncii Transilvania si are ca misiune sustinerea culturii si educatiei antreprenoriale. Este primul program de acest gen de pe piata bancară din România si a fost lansat acum 10 ani. Bugetul mediu anual al BT Club, dedicat educatiei, este de 150.000 euro.

Cele două programe noi: tur BT Club organizat în cele mai importante orase

Programele sunt organizate în cadrul unui tur planificat în cele mai reprezentative orase din tară. Cursurile se adresează tuturor antreprenorilor, iar înscrierea se face pe siteul www.btclub.ro, gratuit.

Seminarul de inteligentă financiară este destinat celor interesati de educatia proprie, ca premisă a unei gestionări mai bune a finantelor personale si ale firmei, cu impact asupra cresterii calitătii vietii. Acesta este sustinut de Eusebiu Burcas, consultant în domeniul managementului banilor si trainer financiar.Seminarul Idei practice pentru primele luni de start-up este dedicat viitorilor antreprenori. Programul va fi implementat în colaborare cu Magnoliu Stan, care are o experientă complexă atât în domeniul consultantei si al trainingurilor, cât si în domeniul antreprenoriatului.

BT Club si Banca Transilvania estimează că de aceste două programe vor beneficia peste 20.000 de persoane fizice si juridice, cu o medie de 200 de participanti/curs.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar