transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-04-2016

BT Private Banking Cluj-Napoca s-a mutat in locatia Casa Alba

BT Private Banking Cluj-Napoca s-a mutat in locatia Casa Alba

BT Private Banking din Cluj-Napoca s-a mutat în casă nouă, în locatia Casa Albă, pe strada Emil Racovită nr. 22. Dedicată clientilor de top, este un sediu-emblemă, cu o istorie de aproape 100 de ani.

Banca Transilvania are peste 4.000 de clienti Private Banking la nivel national, dintre care aproape 600 sunt din Cluj. Prin Divizia Private Banking, banca gestionează active de peste 800 milioane de euro. În 2015, comparativ cu 2014, numărul clientilor premium a crescut cu 18%, iar valoarea activelor, cu 20%. În Bucuresti, sediul BT Private Banking este tot într-o vilă, pe strada Jean Monnet.

Horia Ciorcilă, Presedintele Consiliului de Administratie al Băncii Transilvania, declară: „Ne bucurăm că de acum înainte îi vom primi pe clientii nostri premium într-o locatie cu farmec interbelic si care are o poveste aparte. Mutarea în noul sediu BT Private Banking face parte din planul nostru de sofisticare în ceea ce priveste clientii mari, mai ales că pentru acest an estimăm o crestere de 10% a numărului de clienti Private Banking, respectiv a valorii activelor gestionate”.Sediul BT Private Banking este la cele mai înalte standarde prin modernizările aduse. Banca Transilvania a păstrat stilul arhitectural initial al clădirii, precum si toate elementele originale: portiuni de paviment terazzo; decoratiuni din fier forjat si grilaje cu motive geometrice stilizate, ferestrele si usile. De asemenea, banca a păstrat brandul Casa Albă datorită notorietătii locale a acestuia. Noua identitate vizuală a acestuia sugerează „banking with style”.

Povestea locatiei în care se află acum Casa Albă a început acum aproape 100 de ani, când Mozes Farkas, avocat si antreprenor vestit al vremii, a cumpărat un teren într-o zonă elitistă, pe care a fost construită o casă pentru familia sa. Proprietarul casei a fost inclusiv unul dintre reprezentantii elitei economice a Clujului si a comunitătii evreilor din zonă, asociat la Fabrica de Piele si Încăltăminte Fratii Renner & Co, înfiintată în 1911, precum si manager al acesteia. Fabrica devine Dermata, iar ulterior, binecunoscuta Clujana. În 1950, resedinta acestuia a fost nationalizată, apoi a fost transformată în restaurant-cafenea, iar ulterior a fost hotel de lux – Casa Albă.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei bănci din România, în functie de active. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 7.300 de angajati,  550 de sedii si 2,2 milioane de clienti. Strategia băncii este sustinută de actionari internationali, Banca Europeană pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si IFC – Banca Mondială.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar