transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-07-2013

BT24 Facturi - serviciu destinat exclusiv platii facturilor la utilitati, lansat de Banca Transilvania

BT24 Facturi - serviciu destinat exclusiv platii facturilor la utilitati, lansat de Banca Transilvania

Banca Transilvania lansează, în premieră pe piaţa din România, un serviciu de Online Banking destinat exclusiv plăţii facturilor la utilităţi: BT24 Facturi (http://www.bt24.ro/facturi/). BT vine astfel cu o soluţie pentru ca aceste plăţi să fie tot mai accesibile clienţilor, încurajând folosirea serviciilor de e-banking.

BT24 Facturi este gratuit, disponibil atât de pe web, cât şi de pe mobil. Clienţii BT se pot înscriere online pentru a beneficia de acest serviciu, prin simpla completare a unui formular, accesând acest link: http://www.bt24.ro/bt24-facturi/abonare-facturi/.

Noul serviciu BT se adresează clienţilor Băncii Transilvania - persoane fizice care nu folosesc deja serviciul BT24 Internet Banking, iar facilităţile sunt următoarele:

• plata facturilor;

• vizualizarea online a soldului contului curent, deschis la Banca Transilvania;

• posibilitatea programării plăţilor facturilor, la o anumită dată sau predefinirea plăţilor pe baza unor criterii dorite de client.

BT24 Facturi va funcţiona în paralel cu serviciul BT24 Internet Banking, care are peste 100 de functionalităţi şi 350.000 de clienţi. Prin lansarea BT24 Facturi, clienţii Băncii Transilvania vor avea astfel acces la o versiune simplificată de Internet Banking, putând să opteze ulterior pentru varianta extinsă – BT24 Internet Banking – atunci când doresc să efectueze operaţiuni cum ar fi: plăţi, schimb valutar, constituiri/desfiinţări de depozite, gestiunea cardurilor etc.

Pentru a putea utiliza BT24 Facturi, un client al Băncii Transilvania are la dispoziţie mai multe posibilităţi de înscriere.

Direct din mediul online, accesul se poate face prin accesarea http://www.bt24.ro/facturi/, din siteul băncii (www.bancatransilvania.ro), respectiv prin accesarea reclamelor BT24 Facturi. În aceste cazuri, în maxim 24 de ore, clientul primeşte pe email din partea BT, datele şi link-ul de acces. De asemenea, înscrierea la BT24 Facturi se poate face în oricare dintre sediile băncii.

Canalele alternative oferite de Banca Transilvania pentru plata facturilor sunt următoarele: BT24 Facturi, BT24 Internet Banking, prin serviciul Direct Debit, cu ajutorul bancomatelor – 900 în întreaga ţară şi a automatelor de plăţi – aproape 150.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Reno
Blogmetul de maine 26 noiembrie 2010 (ora 19.00 in Suporter) este sepical deoarece cu aceasta ocazie urmeaza sa stabilim amanuntele primelor proiecte ale organizatiei bloggerilor, doua la numar, unul ce se va desfasura saptamana viitoare iar celalalt in preajma Craciunului.Prin urmare, gestul vostru de solidaritate se poate materializa astfel:- pune o postare pe blogul tau -cu afisul blomeetului- prin care sa inviti la blogmeet bloggerii sibieni;- lasa un comentariu, la cel putin 3 bloggeri, in care sa-i inviti la acest blogmeet sepical si indeamna-i sa promoveze aceasta intalnire a bloggerilor, la randul lor.Bloggerul care mobilizeaza cei mai multi participanti la blogmeet va primi un cadou la fel de sepical din partea blogului Citadela Sibiana. Ne vedem la blogmeet!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar