transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-06-2015

Campania Autodenunt - Provident demonteaza cele mai frecvente mituri despre imprumuturile sale

Campania Autodenunt - Provident demonteaza cele mai frecvente mituri despre imprumuturile sale

Provident Financial România a lansat campania „Autodenunt”, realizată de Jazz, prin care compania adresează cele mai comune mituri despre împrumuturile rapide, pe termen scurt, si îsi propune să schimbe preconceptia că institutiile financiare nebancare din România folosesc practici necorespunzătoare în interactiunea cu clientii.

„Campania Autodenunt continuă abordarea autoironică începută în 2014 cu Providentistii si demontează, în aceeasi notă, cele mai frecvente mituri despre împrumuturile noastre: De ce ne vizităm clientii acasă? De ce este DAE mai mare? Ce se întâmplă dacă nu plătesti împrumutul?”, a declarat Marilena Bârliga, Senior Marketing Manager în cadrul Provident.

Astfel, campania ilustrează, prin mai multe spoturi, interactiunea companiei cu clientii, de la primul contact - vizita la domiciliu care diferentiază Provident prin abordarea simplă si personalizată, până la descrierea transparentă a solutiilor financiare, acordarea sumei împrumutate si rambursarea împrumutului. Campania prezintă pe scurt modelul de business Provident, prin intermediul unor personaje fictive: purtătorul de cuvânt al companiei, directorul de resurse umane, agentul Provident, pe nume George Cămătaru, si câtiva dintre clientii acestuia.

„De mult timp, institutiile financiare care acordă mici împrumuturi sunt acuzate de practici nu tocmai corecte. În numele industriei, noi, Provident, am declansat o anchetă internă care arată că, ce să vezi, asa este. Asa începe spotul Autodenunt care dovedeste, în final, că situatia este de fapt pe dos, pornind de la o idee creativă îndrăzneată, pusă în scenă într-un mod amuzant. Ancheta continuă pe www.provident.ro/autodenunt”, a spus Valentin Suciu, Creative Director în cadrul Jazz.

Provident acordă credite de valoare mică, pe termen scurt, cu costuri fixe pe toată perioada împrumutului si nu aplică penalităti pentru întârzierea plătii ratelor.

Clientii pot împrumuta sume cuprinse între 500 si 5.000 de lei, pe perioade de 44 până la 78 de săptămâni. Clientii pot alege cum primesc si restituie împrumuturile, fie prin transfer bancar, fie prin serviciul optional de gestionare la domiciliu, oferit contra cost, care presupune acordarea împrumutului în maximum 48 de ore si încasarea ulterioară a ratelor de la domiciliul clientilor.

Provident Financial România este o institutie financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Nationale a României si face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), unul dintre cei mai importanti furnizori de credite la domiciliu din Europa. Grupul are 2,6 milioane de clienti în sapte tări din Europa Centrală si de Est, precum si în Mexic. IPF este unul dintre cei mai mari angajatori britanici din regiune si una dintre cele mai puternice 250 de companii internationale listate la Bursa din Londra.

În cei nouă ani de prezentă pe piata locală, compania a investit în România peste 257 de milioane de euro si a contribuit la bugetul de stat cu taxe în valoare de peste 45 de milioane de euro. De asemenea, compania dezvoltă si sustine diverse proiecte de responsabilitate socială - programe de educatie financiară, protectia mediului, sprijinirea grupurilor defavorizate - în care a investit până acum peste 700.000 de euro. Provident are peste 850 de angajati în România si colaborează cu peste 3.700 de agenti independenti în 80 de orase din întreaga tara.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar