transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-12-2023 4.5313 lei 4.9726 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-05-2013

Campania Oferta cu Recompensa, lansata de Piraeus Bank

Campania Oferta cu Recompensa, lansata de Piraeus Bank

Realizată de Mather Communications, campania este o continuare a platformei de comunicare “In dialog cu tine”, lansată la începutul acestui an.  Aceasta exprimă viziunea strategică a Piraeus Bank România de a construi relaţii autentice între bancă şi clienţii săi şi importanţa consolidării relaţiei dintre oameni, nu doar dintre instituţie şi clienţi.

Noua campanie “Oferta cu Recompensă” tratează dialogul ca pe un schimb de gesturi frumoase, pentru că lucrurile bune atrag alte lucruri bune. Ideea creativă porneşte de la un insight simplu: atunci când facem gesturi frumoase, le facem mai puţin pentru rasplată, cât pentru că aşa simţim. Cu toate acestea, când gestul este remarcat şi primesti o recompensă, bucuria este cu atât mai mare.

Piraeus Bank România, un brand loial şi empatic, preţuieste gesturile frumoase şi oferă clienţilor săi o bucurie neaşteptată: pentru fiecare an petrecut alături de Piraeus Bank, “Oferta cu Recompensă” scade costul creditului cu până la 2%.

„Ne-am bucurat să vedem cum din colaborarea cu agenţia a iesit un produs media care ne reprezintă atât pe noi ca bancă, cât şi produsul pe care îl comunicăm pentru că este clar, uman, onest.” a declarat Carmen Oprişescu, Marketing Manager Piraeus Bank România.

“Când ai un produs care-ţi ridică la fileu ce ai de comunicat, totul merge şnur.

Nu trebuie să cauţi printre rânduri acel “ceva” pe care să-l spui şi nu rişti să spui lucruri lipsite de relevanţă. Una peste alta, lucrurile s-au legat, de la debriefing pâna la duminica în care am filmat.” – Alexandra Manoila, Copywriter Mather Communications

Campania integrată va avea mesaje complementare pe canale variate: TV, radio, print şi online.

Echipa Piraeus Bank România care a contribuit la realizarea aceastei campanii este formată din: Carmen Oprisescu, Loredana Serghie, Raluca Barbu alaturi de echipa Mather Communications formată din Alexandra Manoila, Adrian Marciu, Raluca Marin, Despina Stoica, Oana Boghici.

Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group.

In cei peste 13 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank si-a construit o retea vasta de unitati şi deserveste peste 300.000 de clienti.

Piraeus Bank Group este unul dintre cele mai dinamice şi active grupuri financiare din Grecia cu vasta experianta pe segmentele retail banking, IMM, leasing, piete de capital şi investitii. Grupul se bucura de acoperire internationala prin cele 1.328 de unitati care deservesc peste 6 milioane de clienti în 10 tari, inclusiv Grecia.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar