transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-04-2013

Campanie BCR - un nou episod din serialul Impreuna schimbam povestea, lansat de Next pentru BCR

Campanie BCR - un nou episod din serialul Impreuna schimbam povestea, lansat de Next pentru BCR

Next Advertising lansează o nouă campanie în cadrul platformei de comunicare BCR "Împreună schimbăm povestea". Noua campanie, care îl are ca personaj central pe un Harap Alb modern, promovează creditul DIVERS BCR.

Cu totii suntem la un moment dat pusi să facem fată greutătilor, precum eroii din povestile copilăriei, si devenim Greuceni, Feti Frumosi sau Cosânzene. BCR, cea mai mare bancă din România, ne oferă instrumentele cu care să schimbăm povestea în bine. Aceasta este esenta noii platforme de comunicare BCR "Împreună schimbăm povestea" lansată de Next Advertising.

După Făt Frumos si Greuceanu, bine primiti de către public, a venit rândul lui Harap Alb să-si ducă planurile la bun sfârsit, cu ajutorul lui BCR. Eroul zilelor noastre are nevoie de bani pentru a-i îndeplini dorintele domnitei sale, Fata lui Ros Împărat. Lăsat baltă de bunica ochelaristă Ochilă si de prietenul său Setilă, tânărul Harap Alb îsi îndeplineste misiunea cu ajutorul creditului DIVERS BCR, obtinut cu numai 3 acte. Iată cum, cu asa ajutoare, eroilor moderni le e mult mai usor să treacă cu bine peste orice, decât le-a fost vreodată celor din povesti."Contrastul dintre descrierea de poveste si imaginile moderne generează umor. Zmeul e autobuzul întesat de lume, calul e masina, iar acum Ochilă si Setilă sunt bunicuta cu dioptrii enorme si prietenul sprijinitor de baruri. Ultimul contrast poveste-realitate e, din câte am văzut, cel mai amuzant pentru public din toată seria. E minunat când facem oamenii să râdă, pentru că astfel îi apropiem de mesajul nostru." declară Liviu David, directorul de creatie al agentiei Next Advertising.

Campania este declinată în TV, outdoor traditional si de tranzit, online, BTL si neconventional, si promovează creditul DIVERS BCR, dar este si un motiv pentru a reaminti clientilor oportunitătile de creditare pe care banca le oferă.

Echipa care a participat la crearea acestei campanii este următoarea:

Din partea Next Advertising:
Copywriter: Mihaela Neatu
Group Creative Director: Dan Amariei
Creative Director: Liviu David
Art Director: Cătălin Baciu
Managing Partner: Sorin Popescu
Client Service Director: Wanda Podgurschi
Junior Account Executive: Andreea Gâscă
DTP Manager: Răzvan Badulet

Din partea BCR:
sef departament, Directia Marketing: Georgiana Oltenescu
Specialist marketing, Departamentul Publicitate, Directia Marketing: Alina Petcu
Director Executiv BCR: Anca Rarău

Din partea casei de productie Reload Film:
Regizor: Keith English
Producător: Sebastian Tudor
Producător executiv: Traian Ardac
Postproduction manager: Oana Râpeanu

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operatiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societătile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clientilor si după numărul celor pentru care BCR este principală institutie cu care fac banking.

Next Advertising este cea mai mare agentie independentă de publicitate din România. Oferă servicii de media, creatie, PR, productie, BTL, online si are un departament specializat pe CSR si campanii sociale. Obiectivul agentiei este acela de a crea campanii eficiente, creative si cu impact la public. Printre clientii actuali ai agentiei Next se numără BCR, Albalact, Biofarm, Deutek, Murfatlar, Sun Plaza, QFort.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
link building
r8dH5e I appreciate you sharing this blog.Really thank you! Want more.
Chuyk
Alice Pearson - These pictures are AMAZING!!!!!! I abtusolely can't wait to see the rest of them! Thank you for being there and taking the time to notice all of the little things that mean so much to us!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar