transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-09-2013

Campanie Millennium Bank - clientii noi care isi deschid Cont de salariu primesc pana la 600 de lei bonus

Campanie Millennium Bank  - clientii noi care isi deschid Cont de salariu primesc pana la 600 de lei bonus

Noii clienţi persoane fizice ai Millennium Bank care îşi deschid un Cont de salariu până la 31 decembrie 2013 primesc un bonus de până la 600 de lei. Bonusul este virat la deschiderea contului, iar valoarea sa depinde de nivelul venitului clientului.

„Contul de salariu este tot mai apreciat de clienţii noştri persoane fizice, datorită numeroaselor sale gratuităţi şi facilităţii Card cu Bani Înapoi ataşate cardului de salariu. Numărul de clienţi care au ales acest pachet a crescut cu aproximativ 60% în primele opt luni ale 2013 faţă de finalul anului trecut”, a declarat Adrian Popa, Director de Marketing şi Comunicare la Millennium Bank.

Contul de salariu Millennium Bank este un pachet care include, printre alte beneficii, zero comision de administrare a contului, zero comision de administrare pentru Internet Banking şi pentru linia de Call Center dedicată, precum şi zero comision de administrare, în primul an, pentru cardul de debit.
Toate retragerile de numerar de la bancomatele Millennium Bank sunt gratuite, la fel ca şi două retrageri pe lună de la bancomatele altor bănci.

În plus, prin facilitatea Card cu Bani Înapoi, cardul de debit ataşat Contului de salariu returnează clienţilor până la 100 de lei lunar din sumele folosite pentru cumpărături la supermarketuri şi benzinării din toată ţara. Clienţii primesc bonusul în următoarea lună direct în contul lor de salariu şi îl pot folosi oricum doresc.

De asemenea, banca nu percepe comision pentru plăţile în valoare de până la 200 de lei efectuate prin intermediul serviciului Internet Banking, permiţând astfel clienţilor să-şi administreze venitul lunar şi să-şi plătească facturile într-un mod convenabil.Noua ofertă promoţională pentru Contul de salariu este disponibilă în toate sucursalele Millennium Bank până la 31 decembrie 2013.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar