transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-07-2015

Campanie pentru promovarea cardurilor de credit UniCreditCard Principal si UniCreditCard Premium

Campanie pentru promovarea cardurilor de credit UniCreditCard Principal si UniCreditCard Premium

McCann Erickson Bucuresti si UniCredit Consumer Financing au lansat campania „Împlineste dorinte de-o viată!”, o campanie de comunicare pentru promovarea cardurilor de credit UniCreditCard Principal si UniCreditCard Premium lansate în luna martie a acestui an de UniCredit Consumer Financing. 

Ideea campaniei porneste de la premisa că fiecare dintre noi are într-o viată cel putin un vis ascuns sau o dorintă încă neîmplinită, pe care nu a reusit să o transforme în realitate, pentru că au existat mereu alte priorităti în viată. si, cu sigurantă, toti avem si o persoană apropiată căreia am vrea să îi facem o bucurie, o surpriză, prin care să îi multumim pentru că ne-a fost aproape. UniCredit Consumer Financing vine în întâmpinarea acestor dorinte de o viată lansând cardurile de credit UniCreditCard Principal si UniCreditCard Premium, care te ajută să cumperi orice, oriunde în lume, cu până la 12 rate lunare fără dobândă si fără să renunti la altceva din viata ta.

“UniCreditCard Principal si UniCreditCard Premium, au un design nou, elegant, semitransparent, si un pachet de beneficii atrăgător. Noua campanie de comunicare dezvoltată de McCann Erickson Bucuresti vine în sprijinul eforturilor noastre si vorbeste despre toate acele dorinte neîmplinite (ale noastre sau ale celor dragi nouă) pe care acum le putem realiza mai usor, cu mai putin efort, tocmai datorită noilor beneficii ale cardurilor de credit de la UniCredit Consumer Financing”, a declarat Anca Nută, Director Identitate si Comunicare la UniCredit tiriac Bank.

Cu UniCreditCard Principal si UniCreditCard Premium, utilizatorii vor avea posibilitatea să acumuleze puncte în valoare de 2% din tranzactiile efectuate la comercianti, pe care le pot transforma în bani, până la 100 de lei pe lună. Astfel, îsi pot cumpăra ce doresc sau îsi pot achita produsele bancare si comisioanele.

De asemenea, în perioada campaniei UniCreditCard Principal si UniCreditCard Premium, utilizatorii beneficiază de 12 rate fără dobândă oriunde, în tară si în străinatate.În plus, pentru clientii care au o viată activă, călătoresc si sunt mereu în căutare de oferte speciale la o gamă variată de comercianti, am pregătit UniCreditCard Premium, cu acces la lounge-urile MasterCard din aeroporturile Henri Coandă si Vienna International Airport, dar si la reducerile si ofertele speciale, prin programul MasterCard Elite.

”Cu aceste produse foarte flexibile ne adresăm atât clientilor care au nevoie de finantare cât si celor care au nevoie de un produs de tranzactionare. Cei care îsi doresc să-si împlinească un vis sau să le ofere un cadou celor dragi, pot beneficia de oferta de 12 rate fără dobândă oriunde, iar cei care au nevoie de un produs de tranzactionare foarte simplu, care să îi ajute la cumpărăturile zilnice, beneficiază de programul de loializare. Dacă folosesc cardul în mod curent si achită integral sumele cheltuite până la scadentă, ei pot câstiga în fiecare an până la 1 200 de lei, fără a avea costuri cu dobânda. Practic, într-o piată în care dobânzile la depozite ajung si până la 0.5% pe an, acest card oferă 2% din valoarea tuturor sumelor cheltuite la comercianti", a declarat Gauthier van Weddingen, Director Executiv al UniCredit Consumer Financing.

E nevoie doar de o singură vizită foarte scurtă în orice sucursală UniCredit tiriac Bank si apoi, în câteva zile, vor primi cardul acasă.

Campania este activă în perioada 29 mai 2015 – 31 iulie 2015 si va fi comunicată prin spot si 2 vignette TV, campanie print si online.

Echipa McCann Erickson Bucuresti care a contribuit la această campanie este formată din: Adrian Botan, Creative Partner; Cătălin Dobre, Executive Creative Director; Ioana Filip, Group Creative Director; Dana Hogea, Client Service Director; Ioana Zamfir, Copywriter; Alin Sîrbu, Art Director; Ileana serban Părău, Strategic Planner; Laura Aldea, Account Director; Floria Mădălina, Account Manager; Maria Marin, Account Executive;: Tiberiu Munteanu, Head of AV Production; Alexandru Platon, AV Producer.

Echipele UniCredit tiriac Bank si UniCredit Consumer Financing care au contribuit la această campanie sunt formate din: Anca Nută, Identity & Communication Director; Raluca Apreotesei, Team Leader Marketing and Communication Unicredit Tiriac Bank; Alexandra Pais, Marketing Communication Senior UniCredit Tiriac Bank, Raluca Zamfirache, Head of Product Development and Marketing UniCredit Consumer; Mihaela Enache, Marketing Senior UniCredit Consumer Financing; Mirela Tudor-Toader Marketing Officer UniCredit Consumer Financing.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar