transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-12-2013

CardAvantaj MasterCard PayPass - plata in 3 rate la orice comerciant din tara si din strainatate

CardAvantaj MasterCard PayPass - plata in 3 rate la orice comerciant din tara si din strainatate

Credit Europe Bank a demarat o campanie prin intermediul căreia oferă 3 rate fără dobândă la plata prin CardAvantaj, oriunde în afara reţelei de parteneri, atât în ţară cât şi în străinătate. Oferta se adresează tuturor celor care aplică pentru CardAvantaj MasterCard PayPass şi îl utilizează pentru cumpărături la comercianţi, atât în magazine căt şi în mediul online.

Pentru a beneficia de avantajele campaniei, cei interesaţi trebuie să aplice pentru CardAvantaj şi să intre în posesia acestuia până la 31 decembrie 2013. Noii clienţi ai produsului pot efectua cumpărături cu plata în 3 rate în afara reţelei de parteneri până la 31 ianuarie 2014.
 
CardAvantaj este primul card de credit pentru cumpărături din România care a oferit clienţilor săi posibilitatea achiziţionării produselor dorite cu plata în rate şi în străinătate. De asemenea, CardAvantaj a oferit în premieră clienţilor posibilitatea de a achita în rate fără dobandă şi în afara reţelei de magazine partenere.

"Cumpărăturile în străinătate cu plata în rate reprezintă unul dintre cele mai apreciate beneficii oferite de CardAvantaj, în plus faţă de cea mai extinsă reţea de comercianţi parteneri. Acest beneficiu este completat acum şi cu posibilitatea de a cumpăra în rate la orice comerciant din România. Ne dorim astfel să oferim noilor clienţi CardAvantaj un ajutor plăcut şi util pentru cumpărăturile de sărbători şi din perioada concediilor de iarnă”, a declarat Gabriela Stanciu - Head of Cards Product Management, Credit Europe Bank.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar