transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 09-12-2023 4.6059 lei 4.9677 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-11-2015

Cardul de credit MasterCard de la CEC Bank - pana la 12 rate fara dobanda pentru tranzactiile mai mari de 100 de lei

Cardul de credit MasterCard de la CEC Bank - pana la 12 rate fara dobanda pentru tranzactiile mai mari de 100 de lei

Utilizatorii cardului de credit in lei MasterCard de la CEC Bank pot beneficia acum de 3, 6, 9 sau 12 rate fixe lunare fara dobanda. Optiunea de plata este valabila pentru toate tranzactiile mai mari de 100 lei efectuate la comerciantii nationali si internationali, din momentul activarii serviciului si pana la incetarea acestuia.

Serviciul de plata in rate poate fi activat printr-o solicitare scrisa depusa la banca sau prin intermediul Centrului de asistenta carduri, sunand la numarul de telefon de pe verso-ul cardului. Activarea serviciului se efectueaza fara costuri.

"Prin lansarea serviciului de plata in rate, ne dorim sa oferim clientilor nostri o solutie moderna si simpla de a putea achizitiona bunuri si servicii cu costuri minime", a declarat Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

Utilizand cardul de credit MasterCard de la CEC Bank, clientii bancii beneficiaza de o perioada de gratie de pana la 59 zile si o dobanda introductiva pentru o perioada de 6 luni de la data activarii, in prezent de numai 1,50% (ROBOR 3M + 0 p.p.). Dupa primele 6 luni, dobanda va fi 12,92% (ROBOR 3M + 11,42%), una dintre cele mai reduse de pe piata.

Cardul de credit CEC Bank ofera clientilor posibilitatea sa efectueze tranzactii on-line securizate, prin  inrolarea in mod gratuit in serviciul 3D Secure. In plus, toate cardurile  MasterCard emise de CEC Bank au incorporata tehnologia contactless.Mai multe detalii despre cardul de credit MasterCard de la CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate teritoriala, apeland gratuit numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro, sectiunea Carduri.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar