transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-04-2013

Cardurile American Express vor putea fi folosite pentru plata la terminalele instalate de UniCredit Tiriac Bank, la comerciantii parteneri

Cardurile American Express vor putea fi folosite pentru plata la terminalele instalate de UniCredit Tiriac Bank, la comerciantii parteneri

UniCredit Tiriac Bank a incheiat un acord cu Bancpost, banca ce detine licenta exclusiva de emitere si acceptare a cardurilor American Express in Romania, prin care cardurile American Express vor putea fi folosite si pentru plata la terminalele instalate de UniCredit Tiriac Bank la comerciantii parteneri. In Romania, Bancpost emite exclusiv trei tipuri de carduri de credit sub sigla American Express: American Express Gold, American Express Green si EuroLine American Express (prin ERB Retail Services).
 
Astfel, UniCredit Tiriac Bank si Bancpost sunt singurele banci din Romania care accepta carduri American Express pentru plata cu cardul la comerciantii parteneri. Tranzactiile realizate la POS-urile UniCredit Tiriac Bank sau Bancpost nu presupun niciun comision pentru clienti, indiferent de emitentul cardului. UniCredit Tiriac Bank opereaza in prezent o retea de aproximativ 12.800 si Bancpost aproximativ 8.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti. UniCredit Tiriac Bank si Bancpost se angajeaza sa sprijine extinderea acceptarii la plata a cardurilor American Express in Romania.
 
UniCredit Tiriac Bank este parte a grupului UniCredit, banca europeana de top cu reteaua cea mai extinsa din Europa Centrala si de Est, numarand peste 3.900 sucursale. In Romania, UniCredit Tiriac Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti.Banca deserveste 591.000 de clienti, printr-o retea de 208 sucursale.
Banca isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.


Grupul UniCredit este prezent pe piata din Romania si prin intermediul partenerilor: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) si UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS).
 
Bancpost este o banca universala de Top 10, cu o prezenţă de 22 de ani in Romania si peste 1 milion de clienti corporativi, de retail si institutionali pentru care ofera o gama variata de solutii financiar-bancare eficiente si de incredere. Bancpost este totodata unul dintre liderii pietei locale de carduri - a dezvoltat retele extinse de peste 570 ATM-uri, 8.100 POS-uri si 260 APS-uri care ofera accesul comod si permanent la serviciile Bancii.

Bancpost este partenerul exclusiv în Romania al American Express in ceea ce priveste emiterea si acceptarea cardurilor de credit si este totodata reprezentant Visa si MasterCard. Bancpost a fost recunoscuta de “VISA Forum România” drept “Credit Card Visa Champion” pentru cea mai puternica crestere neta a portofoliului de carduri de credit Visa pe piata bancara din România in 2012.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
seo service
pvkFV2 Very neat post.Really thank you! Really Great.
click here
mwfaqv Very informative article.Much thanks again. Great.
top seo guys
A9M7i6 Really appreciate you sharing this article.Really looking forward to read more. Awesome.
Shubham
Nu stiu detalii desrpe miscarea Bancpost si nu mi-e clar daca au oprit operatiunile temporar sau total pt carduri Milenium, dar va anunt ca toate bancile din lumea asta fac aceeasi chestie, fara sa se supere nimeni. Mai zilele trecute am fost anuntat ca la nu's ce magazin unde am folosit cardul de debit s-a descoperit un aparat de clonat, asa ca toate cardurile au fost oprite de la tranzactii si toate conturile clientilor inghetate pt tranzactii fizice cu cardul (platile prin internet mergeau). Dupa trei zile am avut acasa noul card, cu nr schimbat. Magazinul respectiv a dat faliment intr-o luna, cine dreaq mai cumpara de la ei?Decat sa-mi rada contul vrun smecher, mai bine sa inghete tranzactiile pana se schimba cardul. Parerea mea!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar