transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-04-2013

Cardurile Visa si MasterCard de la UniCredit Tiriac Bank, personalizate de Provus Service Provider

Cardurile Visa si MasterCard de la UniCredit Tiriac Bank, personalizate de Provus Service Provider

Provus Service Provider, cel mai mare centru de procesare a tranzactiilor cu carduri bancare din România si unul dintre cele mai mari centre de procesare din Europa de Est, a preluat activitatea de personalizare a cardurilor emise de UniCredit tiriac Bank.

În cadrul parteneriatului, Provus va personaliza toate tipurile de carduri emise de UniCredit tiriac Bank: carduri cu bandă magnetică, chip & PIN,  cu sau fără cod de bare, emise sub sigla Visa si MasterCard. Anterior preluării, personalizarea cardurilor se făcea în cadrul băncii, cu echipamente proprii. Provus a preluat în întregime aceste echipamente, împreună cu echipa care gestiona activitatea de personalizare, acest lucru reprezentând o premieră pe piata românească de profil.

„Pentru 2013 avem în plan atât cresterea volumelor de procesare a tranzactiilor efectuate cu carduri bancare, cât si dezvoltarea sustinută a activitătii de personalizare a cardurilor, iar prin preluarea serviciilor de personalizare a cardurilor UniCredit tiriac Bank facem un pas important în directia propusă, completându-ne totodată portofoliul cu încă o institutie financiară de prestigiu”, a declarat Utku Ogrendil, CEO al Provus Service Provider si Presedintele Consiliului de Administratie al RomCard.

 „Am luat decizia de a externaliza serviciul de personalizare a cardurilor către Provus Service Provider deoarece ne dorim să fim cât mai eficienti pentru clientii nostri, atât din punctul de vedere al proceselor, cât si al costurilor aferente acestei activităti. Alegerea a avut la bază profesionalismul si calitatea ridicată a serviciilor oferite de specialistii Provus în cadrul proiectului pilot pe care l-am desfăsurat. Pe parcursul acestuia, modul de lucru si timpul de livrare au fost respectate cu strictete, motiv pentru care suntem convinsi că vom avea o colaborare reusită în continuare”, a declarat Daniel Ghiulea, Director de Operatiuni în cadrul UniCredit tiriac Bank.

Serviciile integrate de personalizare care vor fi prestate de Provus pentru UniCredit tiriac Bank sunt: achizitia cardurilor, managementul stocurilor, personalizarea, împlicuirea si livrarea securizată, în conformitate cu standardele impuse de VISA/ Mastercard.Grupul Provus – RomCard este detinut de Innova Capital, unul dintre cele mai dinamice fonduri de private equity din Europa Centrală.

Provus Service Provider este cel mai mare centru de procesare pentru tranzactii cu carduri bancare din România si unul dintre cele mai importante centre de procesare din Europa de Est. Provus detine toate certificările necesare emise de organizatiile internationale MasterCard si Visa, oferind o gamă completă de servicii de procesare a cardurilor. În prezent, Provus Service Provider administrează peste 1.500 terminale ATM si 9.200 terminale POS, personalizează în medie peste 100.000 de carduri lunar si procesează peste 3 milioane de carduri si 3,5 milioane de tranzactii pe lună.

UniCredit tiriac Bank este parte a grupului UniCredit, banca europeană de top cu reteaua cea mai extinsă din Europa Centrală si de Est, numărând peste 3.900 sucursale. În România, UniCredit tiriac Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienti. Banca deserveste 591.000 de clienti, printr-o retea de 208 sucursale.

Banca îsi propune să mentină permanent clientul în centrul activitătilor sale, să fie un partener cu care se lucrează usor si să fie o parte foarte activă a comunitătilor în care îsi desfăsoară activitatea.

Grupul UniCredit este prezent pe piata din România si prin intermediul partenerilor: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) si UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
top seo guys
MAL9LL wow, awesome blog.Much thanks again. Cool.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar