transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-07-2022

Ce inseamna sa fii responsabil atunci cand ai datorii

Ce inseamna sa fii responsabil atunci cand ai datorii

Sunt foarte putine persoane in lumea aceasta care nu au datorii. Si cei cu venituri mici, dar si cei cu venituri foarte mari se imprumuta pentru diverse scopuri. Unii au nevoie de bani pentru achizitia unui apartament sau a unei masini, altii vor sa beneficieze de anumite tratamente in strainatate, in toate cazurile oamenii isi pun sperantele in ajutorul unei banci sau al unei institutii financiare nebancare pentru a-si rezolva problemele. Insa, pentru a putea suporta indatorarea, este nevoiede responsabilitate.

Ce face un om responsabil atunci cand se indatoreaza

A da dovada de responsabilitate este util in viata de zi cu zi, dar mai ales in cazul imprumuturilor. Un om care trateaza cu seriozitate si implicare accesarea unui credit are sanse mai mari sa-l suporte mai bine si fara probleme. Dar, de fapt, cum se poate ajunge la aceasta situatie fericita, mai exact cum este si ce face un om responsabil atunci cand se indatoreaza? Iata cateva lucruri carora acesta le acorda o importanta foarte mare:

nu se imprumuta in pripa, ci analizeaza cu mult inainte aceasta decizie;

se informeaza asupra tuturor variantelor de creditare pe care le are la dispozitie;

analizeaza cu atentie costurile pe care le implica imprumutul respectiv (dobanzi, comisioane etc.);

pune intrebarile necesare, astfel incat sa nu semneze contractul fara a intelege exact ce presupune creditarea;

isi alcatuieste un buget familial de venituri si cheltuieli;

isi prioritizeaza cheltuielile, astfel incat sa nu ramana descoperit la plata celor urgente si foarte importante (rate, utilitati, cumparaturi etc.);respecta termenul de plata in fiecare luna;

comunica deschis cu banca sau cu societatea de recuperare a datoriilor, pentru a beneficia de suport.

In aceasta situatie, multi se intereseaza despre cum trebuie procedat daca ai dosar la KRUK.


Aceasta companie isi ajuta clientii, punandu-le la dispozitie posibilitatea de a-si stabili singuri ratele lunare, prin semnarea unui angajament de plata, dar si multe alte instrumente utile (plati online, articole utile, accesul la informatiile propriului dosar etc.).

Consilierea pentru datornici este confidentiala si gratuita

Cei care trec prin dificultati financiare si stiu ca le va fi imposibil sa-si achite datoriile pentru o anumita perioada trebuie sa se adreseze societatii care le-a acordat creditul sau celei care colecteaza creante, pentru o consiliere gratuita si confidentiala.

Angajatii KRUK, de exemplu, vin cu solutii eficiente, orientate spre clienti, pentru a-i ajuta in mod real sa depaseasca dificultatile financiare, fiind disponibili atat pe internet, cat si telefonic. Cine isi doreste sa afle mai multe informatii despre firma o poate face accesand platforma companiei, dar si pagina de facebook sau pe cea de linkedin.

Chiar daca unii ar putea considera ca solicitarea unui ajutor este o dovada de slabiciune, nu este deloc asa, ci, din contra, a cere sfaturi specializate intr-o astfel de problema este o dovada de responsabilitate.

In concluzie, un om care se imprumuta intr-un mod responsabil, nu va avea probleme la achitarea datoriei, pentru ca a analizat cu atentie toate costurile si a luat cea mai buna decizie pentru el. Responsabilitatea este cheia pentru o experienta placuta in cazul creditelor, dar si in viata de zi cu zi.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar