transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-12-2014

CEC Bank - 150 de ani de la infiintarea institutiei

CEC Bank - 150 de ani de la infiintarea institutiei

CEC Bank a aniversat pe 24 noiembrie 2014, 150 de ani de la infiintare. Denumita initial Casa de Depuneri si Consemnatiuni, institutia a devenit in scurt timp un simbol national si un pilon important pentru valorile autentice romanesti. Banca, prin oamenii care i s-au dedicat de-a lungul timpului, a scris si continua sa scrie veritabile pagini de istorie si cultura bancara, contribuind la educarea mai multor generatii. CEC Bank este in prezent o banca puternica, un garant al increderii si al valorii dobandite in cei 150 de ani de activitate.

Pe langa evenimentele dedicate zilei aniversare, CEC Bank lanseaza cu aceasta ocazie prima aplicatie pentru utilizatorii de tablete si telefoane cu sistem de operare Android si IOS: “Palatul CEC”. Aceasta aplicatie a fost gandita ca o mostenire digitala care impleteste trecutul cu viitorul bancii. Toti cei care vor sa afle mai multe detalii despre Palatul CEC, unul dintre cele mai cunoscute, elegante si reprezentative monumente de arhitectura ale Bucurestilor, pot descarca aplicatia pe propriul terminal mobil.

In data de 24 noiembrie 1864, domnitorul Alexandru Ioan Cuza a aprobat legea de infiintare a bancii. La 1 ianuarie 1865, Casa de Depuneri si Consemnatiuni si-a inceput activitatea sub conducerea economistului Enric Winterhalder.

In 1897, a inceput constructia Palatului CEC, inaugurat in anul 1900. Dupa 1990, CEC si-a extins activitatea, iar in 1996 a inceput procesul de reformare si modernizare a bancii. In 2008 a demarat procesul de rebranding al institutiei financiare, care a devenit CEC Bank. Acest proiect a insemnat un nou inceput pentru banca, care se regaseste astazi, la 150 de ani de la infiintare, in topul primelor banci din Romania. In conformitate cu misiunea CEC Bank, finantarea IMM-urilor, agriculturii si administratiilor publice locale reprezinta in prezent principala preocupare a bancii.

"In 2007 am demarat un amplu proces de transformare, care sa reflecte cel mai bine valorile noastre: traditie, incredere, onestitate si stabilitate. Proiectul CEC Bank a insemnat un nou inceput pentru banca si sunt mandru ca in acest an, cu prilejul aniversarii a 150 de ani de la infiintare, institutia noastra se regaseste in grupul bancilor de elita din Romania, fiind o banca competitiva si profitabila. Suntem onorati ca aproape trei milioane de clienti sunt alaturi de noi si ii invitam sa apeleze in continuare, cu incredere, la produsele si serviciile unei banci care speram sa ramana, pentru cel putin inca 150 ani, aproape de generatiile de romani", a declarat Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar