transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 02-06-2023 4.6562 lei 4.9696 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-12-2015

CEC Bank - campanie promotionala la creditele de nevoi personale si de refinantare a creditelor de consum

CEC Bank - campanie promotionala la creditele de nevoi personale si de refinantare a creditelor de consum

In linie cu politica de sustinere a creditarii in moneda nationala, CEC Bank lanseaza o campanie promotionala la creditele de nevoi personale si la cele de refinantare a creditelor de consum in lei.

Astfel, pana la data de 31.01.2016, clientii beneficiaza de urmatoarele avantaje:

extinderea valorii maxime a creditelor la 80.000 lei;

eliminarea comisioanelor de analiza sau administrare;

dobanzi competitive, in lei, eliminand astfel riscul valutar, respectiv:

ROBOR 3M + 7,25 p.p., in cazul in care creditul de nevoi personale sau cel de refinantare credit de consum se contracteaza la pachet cu un credit prin card;

ROBOR 3M + 7,75 p.p., in cazul in care creditul de nevoi personale sau cel de refinantare credit de consum se contracteaza independent de un credit prin card.

"Prin lansarea acestei campanii promotionale la creditele de nevoi personale si la cele de refinantare a creditelor de consum, CEC Bank asigura accesul clientilor la produse accesibile, in conditii de cost atractive", a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

CEC Bank sta la dispozitia clientilor prin intermediul celor peste 1.000 de unitati, prin consiliere specializata oferita gratuit de catre banca, precum si prin costuri atractive pentru produsele din oferta.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile din oferta CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate teritoriala, apeland gratuit numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.

Exemplu de calcul

DAE 9,67%, calculata in ipoteza unui credit in valoare de 80.000 lei cu rambursare in 60 de luni, cu o dobanda variabila pe intreaga perioada de creditare, ROBOR 3M + 7,75 p.p., in prezent de 9,25%, comision de analiza dosar 0 lei, precum si comision de administrare credit 0 lei. Rata lunara va fi de 1.671,24 lei, iar valoarea totala platibila de 100.274,26 lei.

DAE 9,12%, calculata in ipoteza unui credit in valoare de 80.000 lei cu rambursare in 60 de luni, cu o dobanda variabila pe intreaga perioada de creditare, ROBOR 3M + 7,25 p.p., in prezent de 8,75%, comision de analiza dosar 0 lei, precum si comision de administrare credit 0 lei. Rata lunara va fi de 1.651,78 lei, iar valoarea totala platibila de 99.106,07 lei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar