transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-07-2015

CEC Bank lanseaza o campanie promotionala la Creditele de refinantare

CEC Bank lanseaza o campanie promotionala la Creditele de refinantare

CEC Bank lanseaza o campanie promotionala la Creditele de refinantare fara ipoteca imobiliara, in lei, oferind clientilor posibilitatea de a-si gestiona eficient si in conditii avantajoase creditele aflate in derulare la CEC Bank sau la alte institutii financiare.

Principalele beneficii oferite in cadrul campaniei: dobanda fixa pe intreaga perioada de creditare, eliminandu-se astfel riscul valutar; 0% comision de analiza dosar; 0% comision de administrare credit.

Valoarea dobanzii fixe este de 10%, in cazul in care clientul contracteaza creditul de refinantare fara a solicita si un credit prin card, respectiv de 9,50%, in cazul in care clientul contracteaza creditul de refinantare impreuna cu un credit prin card. Campania este valabila pana la data de 20.10.2015.

DAE 10,47%, calculata in ipoteza unui credit in valoare de 80.000 lei cu rambursare in 60 de luni, cu o dobanda de 10%, fixa pe intreaga durata de creditare si comision de analiza dosar, precum si comision de administrare credit 0. Rata lunara va fi de 1.700,70 lei, iar valoarea totala platibila de 102.041,56 lei.

DAE 9,92%, calculata in ipoteza unui credit in valoare de 80.000 lei cu rambursare in 60 de luni, cu o dobanda de 9,50%, fixa pe intreaga durata de creditare si comision de analiza dosar, precum si comision de administrare credit 0. Rata lunara va fi de 1.

681,03 lei, iar valoarea totala platibila de 100.861,28 lei.
 
Suma maxima ce poate fi accesata este de 80.000 lei, pe o perioada de cel mult 60 de luni. In plus, clientii beneficiaza de asigurare de viata si somaj gratuita, ce acopera riscurile de deces din boala sau accident, invaliditate permanenta totala ca urmare a unei boli sau accident precum si somajul involuntar.

"Prin lansarea unei campanii promotionale la Creditele de refinantare in lei, CEC Bank continua politica de sustinere a creditarii in moneda nationala si isi completeaza oferta cu un produs accesibil si atractiv, atat din punct de vedere al costurilor, cat si al sumei maxime ce poate fi contractata", a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

Pentru identificarea solutiei optime de finantare, CEC Bank sta la dispozitia clientilor prin consiliere specializata oferita gratuit in cadrul celor peste 1.000 de unitati ale bancii. Mai multe detalii despre produsele si serviciile din oferta CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate teritoriala, apeland gratuit numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.
 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Daca te-ai saturat sa muncesti pentru altii, daca vrei sa-ti construiesti o situatie financiara si sa devii om liber, daca ai incredere in tine si-n capacitatea ta de a realiza tot ceea ce-ti propui, eu iti pot oferi o solutie. Depinde numai de tine sa o valorifici. Trimite \"INFO\" La adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com si vei primi mai multe detalii.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar