transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-06-2014

CEC Bank lanseaza o campanie promotionala la creditele de refinantare in lei

CEC Bank lanseaza o campanie promotionala la creditele de refinantare in lei

Continuand politica de sustinere a clientilor persoane fizice, CEC Bank deruleaza pana la data de 10 septembrie a.c. o campanie promotionala la creditele de refinantare in lei.

In cadrul acestei campanii, clientii beneficiaza de dobanda variabila, compusa din ROBOR 6M + 6,6 p.p., comision de analiza dosar: 0 lei, comision de administrare redus cu 50% si o valoare maxima a creditului extinsa la 75.000 lei, in cazul creditului de refinantare cu asigurare de viata si somaj inclusa. La accesarea creditului de refinantare garantat cu ipoteca imobiliara, clientii beneficiaza de dobanda variabila, compusa din ROBOR 6M + 2,75 p.p. si comisioane 0 de analiza dosar si de administrare credit.

De exemplu, pentru un credit de refinantare garantat cu ipoteca imobiliara in valoare de 100.000 lei, contractat pe 360 luni, cu dobanda variabila pe intreaga durata de creditare ROBOR 6M + 2,75 p.p.

(in prezent 5,68%) rata lunara va fi de 579,32 lei, iar valoarea totala platibila de 208.550,76 lei, DAE fiind de 5,83%. DAE contine dobanda, comisioanele de analiza dosar si administrare credit fiind 0.

“In primele cinci luni ale anului 2014, CEC Bank a inregistrat o crestere cu 85% a vanzarilor de credite destinate persoanelor fizice, fata de primele cinci luni ale anului 2013. Prin demararea unei campanii promotionale la creditele de refinantare in lei, CEC Bank isi propune sa continue acest trend, venind in sprijinul clientilor cu o oferta avantajoasa de consolidare si eficientizare a finantarilor contractate. Anul 2014 este unul de mandrie si sarbatoare pentru CEC Bank si dorim sa impartasim bucuria anului festiv cu clientii nostri, cei care de 150 de ani ne sustin si ne determina sa fim din ce in ce mai buni”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.   

Informatii suplimentare despre creditele de refinantare in lei destinate persoanelor fizice si despre alte produse si servicii din oferta pot fi obtinute de catre clienti in orice unitate CEC Bank, apeland Info CEC Bank la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul bancii www.cec.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar