transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 03-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-02-2015

CEC Bank si Depozitarul Central demareaza platile de dividende in numerar sau prin virament bancar

CEC Bank si Depozitarul Central demareaza platile de dividende in numerar sau prin virament bancar

Incepand cu data de 9 februarie 2015, CEC Bank asigura platile de dividende în numerar sau prin virament bancar, conform conventiei incheiate cu Depozitarul Central. Distributia dividendelor se va realiza prin intermediul celor peste 1.000 de unitati CEC Bank, care confera institutiei bancare cel mai inalt grad de reprezentativitate la nivel teritorial. Banca devine astfel unul dintre partenerii de incredere prin care Depozitarul Central deruleaza operatiuni in cadrul “Serviciului national de distribuire a dividendelor”.

“Prin incheierea acestei conventii de distributie, CEC Bank pune la dispozitia clientilor sai, precum si celor care nu au un cont curent deschis la banca, un proces foarte facil de transfer al dividendelor. In functie de optiunea fiecarui beneficiar, distributia dividendelor se poate realiza in numerar sau prin virament bancar“, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

„Serviciul national de distribuire a dividendelor” a fost lansat de către Depozitarul Central în martie 2010 pentru a veni in intampinarea emitentilor si a simplifica distribuirea de dividende către investitori. Serviciul se adresează emitentilor listati pe pietele reglementate, celor tranzactionati pe sistemele alternative de tranzactionare, precum si societătilor care nu sunt prezente pe piata de capital, dar care sunt preocupate de asigurarea unui tratament corect si egal al actionarilor.

“Serviciul national de distribuire a dividendelor prin intermediul Depozitarului Central a fost lansat ca o solutie de simplificare si eficientizare a acestui proces.

Avem permanent în vedere dezvoltarea în continuare a acestui serviciu, oferit societătilor emitente. În acest sens, au fost initiate demersuri pentru identificarea celor mai bune solutii care să vină în întâmpinarea nevoilor emitentilor si actionarilor, atât din punct de vedere financiar, cât si al gradului de acoperire în teritoriu”, a declarat doamna Silvia Buicănescu, director general al Depozitarului Central.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate a bancii, apeland gratuit numarul de telefon 0800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro. Mai multe detalii despre Serviciul national de distribuie a dividendelor pus la dispozitie de catre Depozitarul Central pot fi obtinute accesand site-ul www.depozitarulcentral.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ion Cocor
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: locmunca.office@gmail.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar