transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-11-2014

Citi Romania - o noua platforma dedicata cardurilor pentru persoane juridice

Citi Romania - o noua platforma dedicata cardurilor pentru persoane juridice

Citi România a anuntat lansarea noii sale platforme dedicate cardurilor pentru persoane juridice, oferind clientilor acces la beneficii suplimentare precum noi functionalităti self-service online, o linie dedicată de asistentă si un sistem de activare automată a cardului prin telefon.

Una dintre functiile principale ale noului sistem este CitiManager, o aplicatie electronică de management al cardurilor disponibilă la nivel global, care poate fi accesată atât de detinătorii de card cât si de reprezentantii companiilor-client. Acest sistem oferă companiilor vizibilitate completă asupra cheltuielilor la nivel local si global, având asadar posibilitatea de a-si eficientiza procesele financiare. Cu ajutorul sistemului online, uitlizatorii îsi pot administra cardurile cu usurintă prin vizualizarea extraselor si efectuarea de tranzactii online.

Prin utilizarea noii linii de asistentă clienti dedicate, clientii pot obtine informatii despre card, îsi pot schimba PIN-ul sau pot bloca cardul în orice moment.

Cu ajutorul noului model de activare self-service a cardului, clientii persoane juridice îsi pot activa cardurile oricând, 24 de ore din 24. În plus, noua platformă aduce si tehnologia CHIP&PIN tuturor detinătorilor de carduri corporate Citi din România.

Sebastian Kucharek, Director Departament Gestiunea Lichiditătilor si Finantări Comerciale al Citi România, a precizat: ”O dată cu migrarea la noua platformă dedicată cardurilor, oferim clientilor persoane juridice din România acces la o ofertă de produse si servicii consecventă cu cea la nivel global, pretutindeni în lume unde acestia lucrează cu Citi. Cu o retea prezentă în peste 100 de tări si oferind carduri acceptate la peste 38.

5 milioane de comercianti la nivel mondial, Citi investeste constant în inovatii tehnologice pentru a-si sprijini clientii în realizarea aspiratiilor lor”.

Citi este prezentă în România din anul 1996 si furnizează produse si servicii financiare de înaltă calitate companiilor nationale si multinationale, intreprinderilor mici si mijlocii, sectorului public si organizatiilor non-profit. Informatii suplimentare pot fi găsite la adresa www.citibank.ro.

Citi, una dintre cele mai importante companii internationale de servicii financiare, detine 200 de milioane de conturi de clienti în peste 160 de tări din lume. Citi furnizează persoanelor fizice, companiilor, guvernelor si institutiilor o gamă largă de produse si servicii financiare, inclusiv credite si servicii bancare pentru persoane fizice, activităti bancare si de investitii pentru companii, garantii bancare si managementul averilor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar