transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-02-2014

Clientii BCR pot plati orice taxe si impozite catre orice primarie din Romania, prin Click 24 Banking

Clientii BCR pot plati orice taxe si impozite catre orice primarie din Romania, prin Click 24 Banking

Banca Comercială Română (BCR)  este prima bancă din România care oferă, prin intermediul aplicatiei de internet banking, un nou serviciu clientilor - posibilitatea de a achita orice impozit sau taxă către bugetele locale si de stat.

Clientii BCR îsi pot achita prin intermediul Click 24 Banking: Impozitul pe clădire; Impozitul pe masină; Impozitul pe teren intravilan sau extravilan; Impozitul pe venituri din închiriere; Impozitul pe venituri din activităti independente; Impozitul pe venituri din salarii.

“Această perioadă a anului este una dintre cele mai aglomerate perioade la ghiseele administratiilor locale, unde clientii vor să îsi plătească taxele si impozitele pentru a beneficia de reducerea de 10% în conditiile în care achită impozitul până la data de 31 martie. Acum, BCR vine în sprijinul clientilor, oferindu-le posibilitatea de a evita aceste cozi plătind direct din Click 24 Banking prin introducerea sumei de plată si selectarea din listă a primariei către care clientii vor să realizeze plata. Este simplu si este gratuit! tinând cont că oferim posibilitatea plătii impozitelor aferente tuturor primăriilor, clientii BCR pot plăti si pentru clădiri si terenuri din mediul rural aflate în proprietatea lor sau a familiei, evitând astfel drumurile necesare în acest scop, economisind semnificativ timp si bani”, a declarat Catalin Ionescu, Sef Departament E-Channels BCR.

Clientii BCR pot plăti atât în numele lor căt si în numele altor membrii ai familiei, în acest caz fiind necesar să introducă CNP-ul persoanei respective.

Functionalitatea de plată impozite si taxe din Click 24 Banking permite persoanelor fizice plata oricărui tip de impozit si taxă către:

Bugetele locale (orice primărie din România din mediul urban sau rural)
Bugetul de stat
Bugetul asigurărilor sociale de stat
Bugetul asigurărilor pentru somaj
Bugetul Fondului national unic de asigurări sociale de sănătate

Pentru realizarea plătilor către aceste bugete clientii trebuie să cunoască si să selecteze din listă tipul de buget în care primăria sau institutia beneficiară încadrează respectivul impozit. Sumele de plată pentru impozite sunt comunicate în general de către fiecare primarie către cetăteni printr-o scrisoare de informare ce contine decizia de impunere.

Toti detinătorii de conturi curente BCR în lei au gratuit inclus în pachet accesul la internet banking si au posibilitatea de a plăti impozite si taxe.BCR transmite către Ministerul Finantelor Publice, detaliile complete privind operatiunile de plăti individuale aferente sumelor colectate. În baza acestor informatii Ministerul Finantelor Publice asigură transferul sumelor către conturile corespunzătoare de venituri bugetare, în termen de maxim 2 zile lucrătoare de la data creditării contului deschis la trezoreria operativă centrală.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Lakshman
De ce nu militati voi petnru o societate civila reala, transparenta si controlabila si financiar si dpdv al scopurilor. Sponsorizarile de 2, 5, 10, Euro s-au transformat intr-o cersetorie nationala cu baza legala (vezi legea ONG, art.5.2;Reglementarea juridica a organizatiilor neguvernamentale; • OG 26/2000 (actualizata in decembrie 2008); • OG 37/2003; • L 21/1924 ), dar cei ce doneaza acesti bani mai mult sau mai putin minusculi nici nu realizeaza ca in fapt se asociaza fara personalitate juridica cu cei carora le dau banii ! Reglementarile legale in Vest inseamna ca persoanele fizice au fisa personala de deductibilitati fiscale, unde se echilibreaza orice cheltuiala facuta in folosul societatii si asa se si evita jignirile sau frustrarile unora, care inevitabil pot aparea datorita sistemului original romanesc de cersetorie legala !
crorkz
JrOlQD I really enjoy the blog post.Much thanks again. Really Cool.
crorkz matz
PXl0rj Im obliged for the article.Thanks Again. Great.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar