transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-05-2013

Clientii Millennium Bank pot economisi alocatia copiilor intr-un cont de economii cu dobanda anuala de 5%

Clientii Millennium Bank pot economisi alocatia copiilor intr-un cont de economii cu dobanda anuala de 5%

Clienţii Millennium Bank pot economisi acum alocaţia lunară a copiilor în contul de economii în lei Să Creşti Mare, care oferă o dobândă anuală de 5%. Banca a micşorat suma minimă care trebuie depusă lunar de la 50 de lei până la valoarea alocaţiei lunare, de 42 de lei, şi a eliminat suma minimă pentru deschiderea contului de economii. Astfel, părinţii pot economisi bani pentru copiii lor într-un mod mai convenabil până când aceştia din urmă împlinesc 18 ani, moment în care contul de economii ajunge la maturitate.

Depunerile lunare în contul de economii se efectuează prin programarea de transferuri automate direct din contul curent al părinţilor, în valoarea şi la data stabilită de aceştia. În plus, contul Să Creşti Mare permite depuneri suplimentare oricând şi fără limitare de sumă. Dobânda este plătită la fiecare şase luni şi este capitalizată în contul de economii.

Contul este deschis de către ambii părinţi, pentru minorii care au sub 14 ani, sau de către copil împreună cu părinţii, pentru minorii care au cel puţin 14 ani. Clienţii beneficiază de zero comisioane de deschidere şi de administrare a contului.

În plus, Millennium Bank oferă părinţilor posibilitatea de a încasa alocaţia copiilor într-un cont curent deschis la bancă.

Beneficiarii legali trebuie doar să transmită către Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială cererea pentru virarea banilor către Millennium Bank, iar banii vor ajunge direct în contul lor în fiecare lună. Acest serviciu nu presupune costuri şi este disponibil pentru clienţii din Municipiul Bucureşti şi din judeţele Argeş, Bacău, Bihor, Braşov, Cluj, Constanţa, Iaşi, Mureş, Prahova, Sibiu, Suceava, Timişoara şi Vâlcea.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.

Millennium bcp este cea mai mare bancă privată din Portugalia şi are o poziţie dominantă pe piaţa financiară din Portugalia – atât în ceea ce priveşte cota de piaţă, cât şi reţeaua de distribuţie. Este şi o instituţie de referinţă în Europa şi Africa, prin operaţiunile sale din Polonia, Grecia, Mozambic, Angola, România şi Elveţia. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.

Fondat în 1985, grupul Millennium bcp a înregistrat, în martie 2013, active totale în valoare de 90 de miliarde de euro. Grupul este inclus în importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.

Millennium bcp are o reţea de 1.700 de unităţi şi peste 20.000 de angajaţi.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jalia
I really appreciate free, succinct, reiallbe data like this.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar