transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-07-2014

Clientii ProCredit Bank au acces la 400 de bancomate Euronet

Clientii ProCredit Bank au acces la 400 de bancomate Euronet

ProCredit Bank, singura bancă din România cu actionariat 100% german, a încheiat un parteneriat de participare la reteaua de ATM-uri cu Euronet Services SRL, o filială detinută în totalitate de Euronet Worldwide, Inc. (NASDAQ: EEFT). Astfel, începând cu 30 iunie 2014, clientii ProCredit Bank au acces la peste 400 de bancomate Euronet, aflate în 29 de judete ale tării.

Prin intermediul acestui acord, clientii persoane fizice si persoane juridice ai ProCredit Bank îsi vor putea utiliza cardurile la ATM-urile Euronet în aceleasi conditii ca la bancomatele băncii, fără alte costuri suplimentare, beneficiind astfel de un acces rapid la banii din cont.

În plus, Euronet va achizitiona de la ProCredit Bank 26 de ATM-uri instalate în afara sucursalelor băncii, care vor fi integrate în reteaua Euronet.

Compania Euronet este prezentă pe piata din România de peste 10 ani si operează singura retea de ATM-uri independente si partajate din tară. ProCredit Bank este cea de-a sasea bancă ce se alătură retelei Euronet. Celelalte bănci participante sunt Banca Comercială Carpatica, Intesa SanPaolo Bank, NexteBank, Libra Internet Bank si Bloom Bank.

“Datorită parteneriatului nostru cu Euronet – o companie multinatională care detine retele de ATM-uri în 13 tări europene si o vastă experientă în operarea si administrarea de ATM-uri – ProCredit Bank va continua să le furnizeze clientilor săi solutii accesibile si inovatoare. Semnarea acestui acord le va facilita clientilor ProCredit Bank accesul la o retea extinsă de bancomate, în conditii similare cu cele de la ATM-urile băncii noastre”, a declarat Heribert Kailbach, Director General Adjunct al ProCredit Bank România.ProCredit Bank are o retea de 28 de sucursale prezente în toate orasele importante din tară si deserveste o gamă largă de clienti persoane fizice si juridice, cu accent pe întreprinderile mici si mijlocii.

„Oferta Euronet de participare la retea optimizează furnizarea de servicii ATM pentru majoritatea băncilor din România. Prin crearea unui model reciproc avantajos, bazat pe economii de costuri pentru bănci si acces extins la o retea vastă de bancomate pentru clienti, Euronet construieste un model eficient de retele de ATM-uri partajate, care s-a dovedit eficient în numeroase alte tări. Parteneriatul cu ProCredit Bank întăreste strategia de dezvoltare a Euronet pentru a le oferi clientilor săi modele de servicii de cel mai înalt nivel”, a declarat Dimitris Verikios, Managing Director, Euronet România.

ProCredit Bank este o bancă cu servicii complete, orientată spre dezvoltare, care aderă la o serie de principii de bază: punem valoare pe transparentă în comunicarea cu clientii, nu promovăm creditele de consum si furnizăm servicii bazate atât pe întelegerea situatiei fiecărui client, cât si pe o analiză financiară solidă.

Această abordare responsabilă fată de activitatea bancară ne permite să construim parteneriate de lungă durată cu clientii nostri, bazate pe încredere reciprocă. În derularea activitătii noastre cu clientii persoane juridice, ne concentrăm pe finantarea întreprinderilor foarte mici si mijlocii, deoarece suntem convinsi că aceste afaceri creează locuri de muncă si au o contributie vitală la dezvoltarea economică a tărilor în care operează.

Oferind facilităti de economisire simple si accesibile si alte servicii bancare si investind resurse substantiale în educatia financiară, ne propunem să promovăm o cultură a economisirii si a responsabilitătii care să poată aduce o mai mare stabilitate si sigurantă familiilor obisnuite.

Actionarii nostri asteaptă un randament sustinut al investitiilor pe termen lung, fără a avea ca obiectiv maximizarea profitului pe termen scurt. Investim semnificativ în instruirea si dezvoltarea personalului nostru, pentru a crea o atmosferă de lucru deschisă si eficientă si pentru a oferi clientilor nostri servicii prietenoase si competente.

În România, ProCredit Bank a fost înfiintată în 2002 si a reprezentat rezultatul unui parteneriat între institutii financiare de renume international, precum ProCredit Holding, IPC, IFC – membru al Băncii Mondiale, Commerzbank, KfW, si BERD (Banca Europeană pentru Reconstructie si Dezvoltare). În momentul de fată, actionariatul ProCredit Bank România este reprezentat de către ProCredit Holding si IPC.

Euronet Worldwide este lider în industria de procesare a tranzactiilor electronice financiare securizate. Compania oferă solutii de procesare de plăti si tranzactii pentru institutii financiare, comercianti, furnizori de servicii si clienti persoane fizice. Portofoliul de servicii include solutii complete de externalizare a administrării terminalelor tip ATM si POS, emitere de carduri si acceptare la comerciant, solutii software, transfer de bani în numerar si online pentru persoane fizice si companii, precum si distributia de vouchere electronice pentru reîncărcarea cartelelor de telefonie mobilă si alte servicii preplătite.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
matzcrorkz
pbAgHK Very informative blog article.Really thank you! Great.
matzcrorkz
Ndpe5Z A round of applause for your blog article.Really looking forward to read more. Really Cool.
high quality backlinks
D7VSGi Appreciate you sharing, great article.Really looking forward to read more. Cool.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar