transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-02-2016

Clientii UPC isi pot plati facturile prin intermediul Garanti Bank

Clientii UPC isi pot plati facturile prin intermediul Garanti Bank

Garanti Bank, una dintre cele mai inovatoare si dinamice bănci de pe piata locală, a semnat un parteneriat cu UPC România, membră a Liberty Global, cea mai mare companie internatională de cablu din lume. Clientii UPC România, atât persoane fizice cât si companii, au posibilitatea de a plăti facturile de televiziune, internet si telefonie si prin intermediul Garanti Bank: ATM, filialele băncii, Internet Banking.

“Eforturile noastre se concentrează pe a eficientiza timpul si a face viata de zi cu zi mai usoară tuturor celor care intră în contact cu produsele si serviciile noastre inovatoare. Astfel, acest parteneriat este în linie cu strategia noastră si va aduce multiple beneficii tuturor clientilor UPC România, care vor să efectueze operatiuni bancare rapide”, a declarat Onur Ozdemir – Transaction Banking Manager Garanti Bank.

“Am dezvoltat de-a lungul timpului o gamă largă de metode alternative de plată a facturilor în beneficiul clientilor nostri. Initiativele noastre vizează întotdeauna o experientă extraordinară pentru clienti, iar noul parteneriat cu Garanti Bank vine să sustină o dată în plus preocuparea noastră de a pune la dispozitia clientilor cele mai sigure, rapide si simple modalităti de a-si achita facturile”, declară Anca Ghimpeteanu, Billing & Collection Director, UPC România.

Garanti Bank are peste 300 de bancomate inteligente, 84 de sucursale la nivel national, dar si un sistem eficient de Internet Banking, Garanti Online.

Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reuneste si Garanti Leasing (marca sub care functionează compania Motoractive IFN SA) si Garanti Credite de Consum (marca sub care functionează Ralfi IFN SA).

Garanti Bank este detinută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S.

(TGB), cea mai mare bancă din Turcia din punct de vedere al capitalizării bursiere. TGB este o bancă universală, cu servicii de top în toate segmentele de business, si are peste 10 milioane de clienti în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici si mijlocii, precum si retail, cărora le oferă servicii financiare integrate.

Garanti Bank România oferă o serie de produse si servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM si corporate, si este una dintre cele mai dinamice si inovatoare bănci de pe piata locală.

Prezentă în România din 1998, banca a dezvoltat un portofoliu solid de clienti si si-a extins prezenta natională prin sucursale si canale alternative, ajungând la o retea extinsă de peste 300 de bancomate inteligente, care pot fi folosite de oricine, nu doar de clientii băncii, pentru tranzactii cu sau fără card.

Anul acesta, Garanti Bank a fost premiată de către prestigioasa revistă Global Finance pentru “Best Consumer Digital Bank in Romania” si “Best Integrated Consumer Bank Site in Central and Eastern Europe Region”. Distinctiile au fost acordate în cadrul “2015 World's Best Internet Banks Competition in Central and Eastern Europe Competition”.

La finalul lunii iulie, Agentia de Evaluare Financiară Fitch Ratings a îmbunătătit ratingurile Garanti Bank România. Ratingul pentru datorii pe termen lung al băncii a fost îmbunătătit la ‘BBB-‘, de la ‘BB+’ (cu perspectivă stabilă), cel pentru datorii pe termen scurt, la ‘F3’, de la ‘B’, iar ratingul de suport, la ‘2’, de la ‘3’. Fitch a accentuat importanta strategică a Garanti Bank pentru banca sa mamă.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar