transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-04-2013

Cont fiduciar pentru avocati si notari, lansat de Banca Comerciala Carpatica

Cont fiduciar pentru avocati si notari, lansat de Banca Comerciala Carpatica

Banca Comerciala Carpatica pune la dispozitia persoanelor juridice, reprezentanti ai birourilor de avocatura, notariale si societatilor fiduciare, un produs adaptat segmentului lor de activitate. Contul Fiduciar, destinat  depozitarii fondurilor fiduciare, ofera avantajele constituirii, alaturi de contul curent, a unuia sau mai multor conturi fiduciare pentru pastrarea si gestionarea, pe termen mediu si lung, a patrimoniul primit in depozit in numele clientilor. Acest patrimoniu este reprezentat de sume primite de fiduciar cu titlu de fond initial sau rezultate din valorificarea acestuia ori a bunurilor incredintate, prin fructificarea de titluri executorii după finalizarea unui litigiu, a unei medieri, a procedurii succesorale sau a lichidării unui patrimoniu. 

„Contul Fiduciar a fost conceput astfel incat sa le inlesnim clientilor nostri gestionarea fiecarui fond in parte, oferindu-le in acelasi timp o serie de beneficii precum gratuitate la deschiderea si administrarea contului indiferent de valuta si comision 0 la depunerile de numerar. Acest produs este un instrument necesar desfasurarii activitatii din acest domeniu.”, afirma Gheorghe Cismaru, director general adjunct al Bancii Comerciale Carpatica.

Prin intermediul acestui cont pot fi efectuate urmatoarele operatiuni: depuneri si retrageri de numerar (oricate si oricand in contul fiduciar deschis pe numele clientului de cabinetul de avocatura/ biroul notarial/ institutiilor de credit/ societatilor de investitii si de administrare a investitiilor/ societatilor de servicii de investitii financiare/ societatilor de asigurare si de reasigurare), plati si incasari intra si interbancare, precum si constituiri de depozite pe numele titularului contului fiduciar.

Mai multe detalii privind produsele BCC se regasesc pe pagina web a bancii www.carpatica.ro. De asemenea clientii se pot adresa reprezentantilor bancii din orica unitate teritoriala sau pot cere informatii apeland 0.800.807.

807, serviciu disponibil gratuit din orice retea nationala de telefonie fixa si mobila.

Banca Comercială Carpatica este o instituţie financiară cu capital social majoritar românesc, ale cărei acţiuni sunt listate la categoria întâi a Bursei de Valori Bucureşti.

Banca Comercială Carpatica a fost înfiinţată la Sibiu în data de 15 iulie 1999. În prezent, banca deţine o reţea teritorială vastă acoperind toate judeţele ţării şi Bucureşti. Produsele şi serviciile financiare oferite de BCC sunt diversificate şi adaptate cerinţelor clienţilor persoane fizice, IMM-uri şi Corporaţii. BCC promovează inteligenţa autohtonă, capitalul uman şi financiar, dovedind transparenţă, operativitate şi flexibilitate în rezolvarea problemelor partenerilor săi de afaceri.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Andie
Great hammer of Thor, that is powerfully hepflul!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar