transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-03-2013

Cont fiduciar pentru avocati si notari, lansat de Libra Internet Bank

Cont fiduciar pentru avocati si notari, lansat de Libra Internet Bank

Cabinetele de avocati si birourile notariale pot monitoriza acum cu usurinta fondurile asociate activitatilor fiduciare, prin pachetul de servicii „Cont Fiduciar” de la Libra Internet Bank. Prin acest pachet, Libra Internet Bank ofera avantajul de a atasa contului curent al cabinetului mai multe conturi separate, destinate exclusiv pastrarii si administrarii fondurilor fiduciare primite in depozit de catre cabinet, in numele si pe seama clientilor sai, rezultate din valorificarea unor titluri executorii dupa incheierea unui litigiu, a medierii, a procedurii succesorale sau a lichidarii unui patrimoniu, potrivit legislatiei in vigoare.

Emil Bituleanu, presedintele Libra Internet Bank a declarat: „Trasabilitatea fondurilor fiduciare si gestionarea separata a acestora constituie o nevoie reala a birourilor de avocati sau notari, avand la baza cerinte legale. Prin pachetul „Cont Fiduciar”, Libra Internet Bank le ofera nu doar usurinta monitorizarii fondurilor, ci si bonificare cu dobanzi avantajoase si costuri reduse la operatiunile bancare online, cu beneficii implicite si pentru clientii lor.”

Deschiderea de cont si depunerile de numerar sunt gratuite, iar la operarea pe conturi prin Internet Banking comisioanele operationale online aplicate de Libra Internet Bank sunt cu 30% mai mici fata de cele din sucursalele bancii, fara taxa de activare si de abonament.

Aflandu-se printre primele profesii liberale pentru care Libra Internet Bank a creat produse dedicate in urma cu 8 ani, avocatii si notarii mai pot contracta pentru cabinetele si birourile lor: credite SOLON start-up sau destinate activitatii curente ori investitiilor, cu garantii accesibile, precum si carduri de debit LIBRA BUSINESS pentru cabinet/birou, carduri de salarii sau dedicate persoanelor fizice.

De asemenea, Libra Internet Bank acorda bonus de +0,50% p.a. fata de dobanzile standard la depozite in RON, respectiv +0,25% p.a. la depozite in EUR, constituite de cabinete de avocatura, birouri notariale, juristii ca persoane fizice si membrii familiilor acestora.Libra Internet Bank se concentreaza pe servicii si produse bancare inovative, care folosesc Internetul si platformele online, spre a oferi operativitate si functionalitate clientilor bancii: profesii liberale, companii mari si IMM. In 2013, banca a lansat o noua platforma optimizata de Internet Banking, adaugand noi functionalitati, sporind viteza de incarcare si actualizarea instant a soldurilor si extraselor de cont, simplificand fluxurile pentru operatiuni online etc.

Libra Internet Bank este prima institutie bancara din Romania care a creat produse dedicate profesiilor liberale, incepand din 2004 cu produse pentru sectorul medical, apoi din anul 2005 largindu-si succesiv portofoliul, cu produse pentru avocati, notari, executori judecatoresti, contabili, arhitecti, psihologi, farmacisti, specialisti IT, practicieni in insolventa si, recent, mediatori.

Premiata in numeroase ocazii pentru produse unice in sistemul bancar, Libra Internet Bank se remarca prin atenta corelare dintre produsele sale si specificul activitatii clientilor sai din aria profesiilor liberale, care reprezinta 40% din portofoliul bancii (in 2012).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Malinda
It's ipmeratvie that more people make this exact point.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar