transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-09-2023 4.6709 lei 4.9675 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-03-2013

Credit Europe Bank - noi facilitati pentru IMM-uri

Credit Europe Bank - noi facilitati pentru IMM-uri

Credit Europe Bank a introdus începând cu luna februarie o ofertă destinată IMM-urilor care deschid depozite bancare si a reactivat pachetul “Cont Nou” (New Account), gândit de asemenea pentru noii clienti din categoria IMM.

Prin intermediul acestuia clientii noi IMM beneficiază de deschiderea gratuită a contului curent si de comision 0 de administrare în primele 6 luni. În plus, dacă clientii optează si pentru oferta E-discount IMM, acestia vor primi reduceri de comisioane de până la 100% pentru operatiunile derulate prin intermediul platformei de Internet banking.

Credit Europe Bank vine de asemenea si cu o nouă ofertă adresată IMM-urilor care aleg să îsi constituie si depozite. Unul dintre beneficii se aplică depozitelor mai mari de 50.000 EUR sau de 200.000 RON, ale căror titulari vor avea posibilitatea să-si negocieze rata dobânzii. Totodată, comisioanele de administrare si de depunere numerar sunt 0 pe toată durata mentinerii depozitelor, iar deschiderea de cont este scutită de orice comision. În plus, ca si în cazul pachetului Cont Nou (New Account), clientii care utilizează serviciul de internet Banking prin optiunea E-discount IMM vor fi scutiti cu până la 100% de comisioane.

„Dorim să propunem clientilor nostri întotdeauna oferte flexibile, cu avantaje tangibile.

Prin noile campanii si pachete destinate IMM-urilor putem oferi  companiilor o mobilitate mai ridicată a operatiunilor precum si adăuga reduceri de comisioane”, a declarat dl. Yakup Cil, Chief Corporate Banking Officer Credit Europe Bank. 

În 2013 Credit Europe Bank (România) S.A. aniversează 20 de ani de prezentă pe piata locală. Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial si Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) si apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele de  Credit Europe Bank România.

În România Credit Europe Bank  asigură o gamă largă de produse si servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri si corporatii, prin intermediul unei retele alcătuite din 70 de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Phone Banking.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Haripal
The aibilty to think like that is always a joy to behold
Austin
oh man, I do the same thing!I have a HUGE HUGE pile of books to read and I got out and buy more :3Impulse is soooooooooooo good.And I also got You Against Me :DGreat haul!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar