transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-08-2014

Credite BCR: Solutii de creditare pentru fiecare, noua campanie BCR

Credite BCR: Solutii de creditare pentru fiecare, noua campanie BCR

Banca Comercială Română (BCR) acordă un cash back lunar în valoare de 10% (bani înapoi în contul de card de credit) pentru plătile efectuate cu cardurile de credit la benzinăriile din tară si străinătate în primele 3 luni de la emiterea cardului de credit. Oferta este valabilă doar pentru cardurile de credit emise de bancă în perioada campaniei.

Astfel, BCR lansează Campania “Solutii de creditare pentru fiecare” însotită si de 16 premii în valoare netă de 10.000 lei fiecare, plus marele premiu, o masină DACIA DUSTER.

Campania se derulează în perioada 22 august – 15 decembrie 2014 si asigură tuturor clientilor care iau unul din produsele de creditare: card de credit BUN DE PLATĂ, credit DIVERS, credit ipotecar CASA MEA, credit PRIMA CASĂ sau credit BCR Banca pentru Locuinte si vin cu salariul sau pensia la BCR, intrarea automată la tragerile la sorti pentru unul din premiile campaniei.

Pe lângă oferta specială de 10% bani înapoi în benzinării, cardul de credit BUN DE PLATĂ aduce pentru plătile la comerciantii din tară si străinătate (magazine/online): 2% bani înapoi lunar pentru cumpărături în magazinele de îmbrăcăminte si încăltăminte, călătorii, utilităti, restaurante si cluburi; 1% bani înapoi anual pentru toate celelalte cumpărături; Rate cu 0% dobândă la magazinele partenere, vezi www.bundeplata.ro; Reduceri de până la 20% în magazinele partenere - www.bundeplata.ro.

De asemenea, campania „Solutii de creditare pentru fiecare“ aduce clientilor care îsi primesc salariul/pensia în cont la BCR o ofertă specială: comision de analiză ZERO atât pentru creditele de nevoi personale DIVERS, cât si pentru creditele de investitii imobiliare.

Creditul DIVERS are o dobândă fixă de la 8,5%/an, asigurare de viată gratuită si poate fi obtinut cu doar 3 acte.

Totodată, în cazul clientilor care îsi încasează deja salariul sau pensia la BCR de cel putin 4 luni, banca aprobă mai rapid creditul.

Creditele CASA MEA sau PRIMA CASĂ reprezintă solutii de finantare pentru cei care îsi achizitionează o primă locuintă, pentru cei care doresc să aducă îmbunătătiri locuintei pe care o detin, cât si pentru cei care vor să-si schimbe locuinta. Dobânda este de numai 5,25%/an, fixă până la 5 ani (creditul CASA MEA) sau 4,17%/an variabilă (creditul PRIMA CASĂ) pentru toti clientii care vin cu salariul sau pensia la BCR.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar