transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-03-2014

Credite BCR de nevoi personale in lei, cu dobanzi incepand de la 8.5% si DAE de la 10,08%

Credite BCR de nevoi personale in lei, cu dobanzi incepand de la 8.5% si DAE de la 10,08%

Banca Comercială Română (BCR) lansează o campanie de promovare a creditelor noi de nevoi personale cu accent pe oferta competitivă, simplitate si rapiditate – dobândă promotională de la 8,5% pe an (DAE 10,08%). Dobânda este determinată în functie de vechimea si continuitatea în muncă, comportamentul de plată, încasarea salariului sau pensiei într-un cont la BCR.

Banca solicită numai 3 acte pentru acordarea creditului de nevoi personale fără garantii: adeverinta de salariu, fisa fiscală/formular BCR si factura de utilităti sau talon de pensie, decizie de pensionare definitiva si factură de utilităti, în cazul veniturilor realizate din pensii.

Totodata, BCR aprobă creditul rapid în cazul clientilor care îsî încasează deja salariul sau pensia la BCR de cel putin 4 luni.

„Cu venirea primăverii si semnele pozitive venite din economie vedem deja din ce în ce mai multi clienti care se gândesc la finantarea planurilor lor cu mai multă încredere. Venind la BCR, clientii pot fi încrezători că pot obtine una dintre cele mai bune oferte din piată cu un raspuns rapid din partea noastra si un set minim de documente solicitate (maxim 3). Clientii au apelat la BCR pentru finantarea nevoilor lor mai mult decât la orice bancă din România, si ne dorim să continuăm să avem cea mai bună ofertă de creditare în ansamblu din piată, incluzând si ratele de dobândă, în mod constant printre cele mai bune din piată. Sperăm să ne ridicăm la nivelul asteptarilor clientilor nostri în perioada următoare, finantând diversele lor nevoi: achizitii de aparatură tehnica, IT, amenajări/remobilări în casă, cheltuieli specifice sărbătorilor de Paste sau neprevăzute, precum si reducerea obligatiilor lunare de plată prin refinantarea creditelor la BCR etc.”, a declarat Andrew Gerber, Director Produse Retail în cadrul BCR.Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operatiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societătile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinte. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clientilor si după numărul celor pentru care BCR este principală institutie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor si 563 de unităti retail localizate în majoritatea oraselor din întreaga tară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piata tranzactiilor bancare, clientii BCR având la dispozitie cea mai mare retea natională de ATM - peste 2.200 de bancomate si POS - 13.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking si E-commerce. 

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. Aproximativ 46.000 de angajati deservesc 16.5 milioane de clienti in cadrul a 2.900 de filiale din 7 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia). La 31 decembrie 2013, Erste Group detinea active totale in valoare de 199,9 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 61 milioane EUR si un raport cost/venituri de 52,5%.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar