transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-09-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-06-2013

Credite de nevoi personale in lei - BCR, ING Bank, Garanti Bank, OTP Bank si Banca Comerciala Carpatica, pe primele locuri

Credite de nevoi personale in lei - BCR, ING Bank, Garanti Bank, OTP Bank si Banca Comerciala Carpatica, pe primele locuri

In functie de avantajele particulare si disponibilitatea institutiei financiare de a acorda imprumuturi, portalul de servicii financiare www.Efin.ro a analizat ofertele bancilor pentru a identifica cele mai avantajoase cinci credite de nevoi personale in lei.

Creditul de nevoi personale Divers de la Banca Comerciala Romana se afla pe primul loc al topului. Dobanda imprumutului este fixa si poate avea o valoare cuprinsa intre 13.90% si 19.90%.

Pentru un credit de 10.000 RON pe o perioada de 5 ani, DAE este 14.82%.

Banca nu percepe comision de administrare sau de analiza. De asemenea, BCR ofera gratuit asigurarea de viata, documentatia necesara este simplificata, iar creditul este aprobat in cel mult 3 zile de la depunerea acesteia.


Locul 2 al topului este ocupat de creditul de consum cu asigurare de viata inclusa de la ING Bank.

Banca percepe o dobanda variabila de 10.09% (Robor la 3 luni + 6%). Pentru un imprumut de 10.000 RON pe o perioada de 5 ani, DAE are o valoare de 10.57%.

Costurile creditului includ un comision de analiza a dosarului de 105 RON, platibil doar in cazul acordarii creditului, un comision de administrare credit de 1% din valoarea acestuia, platit o singura data, la acordarea imprumutului si prima lunara aferenta Asigurarii de Viata, de 0.029% din suma asigurata.

Banca accepta o gama larga de venituri, iar venitul minim solicitat pentru cererile individuale este de 800 RON. Creditul se vinde la pachet cu ING Card Complet, ce are costuri de administrare 0.


Creditul oferit de Garanti Bank se afla pe pozitia 3 a clasamentului. Dobanda aferenta imprumutului este fixa, de 10.44%. DAE are o valoare de 13.62% pentru un imprumut de 10.000 RON pe o perioada de 60 de luni.

Pentru a contracta acest credit, solicitantii vor plati un comision de analiza dosar in valoare de 200 RON si un comision lunar de administrare de 0.20% aplicat la soldul creditului.

Banca ofera gratuit asigurarea de protectie a venitului.


Locul patru al acestui top este ocupat de creditul de nevoi personale oferit de OTP Bank. Dobanda perceputa pentru acest credit este fixa si are o valoare de 15.12%. DAE este de 16.21%, pentru un credit in valoare de 10.130 RON contractat pe o perioada de 5 ani.

Comisioanele de administrare si analiza dosar sunt 0, iar banca ofera gratuit asigurarea pentru risc deces. De asemenea, banca accepta o gama larga de venituri. Venitul lunar minim solicitat pentru cereri individuale este de 350 RON.

In cazul in care clientul nu inregistreaza restante, nu solicita schimbarea datei de scadenta, nu modifica metoda de rambursare a creditului si nu ramburseaza anticipat creditul (integral sau partial), la fiecare a 12-a rata lunara nu va achita dobanda, ci doar principalul.


Creditul de consum fara ipoteca de la Banca Comerciala Carpatica se pozitioneaza pe locul 5 al topului.

Banca percepe o dobanda variabila de 13.33% (Robor la 6 luni + 8.78%). Pentru un imprumut in valoare de 10.000 RON pe o perioada de 5 ani, DAE este de 14.17%.

Comisionul de analiza a dosarului de credit este de 50 RON, acesta fiind retinut din suma aprobata a creditului, in situatia in care imprumutul se acorda. Comisionul de administrare credit este 0.

Creditul are atasata o asigurare de viata si somaj, insa costurile acestora sunt suportate de catre banca.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Darvin
I was srioesuly at DefCon 5 until I saw this post.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar