transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-08-2013

Credite imobiliare si ipotecare in lei de la BCR - avans minim 15% si dobanda fixa 6,25%

Credite imobiliare si ipotecare in lei de la BCR - avans minim 15% si dobanda fixa 6,25%

Banca Comerciala Romana (BCR) îmbunătăţeşte oferta curentă pentru creditele imobiliare şi ipotecare în lei CASA MEA BCR la nivelul disponibil clienţilor care anterior puteau prezenta un avans minim de 25% din valoarea imobilului. Astfel, clienţii, care încasează veniturile lunare în cont BCR, pot accesa cea mai bună ofertă la creditele imobiliare/ ipotecare în lei din piaţă, la o diferenţă nesemnificativă de ofertele similare în euro, cu avans minim de 15% şi dobândă fixă de 6,25 %/an pe 3 ani sau dobândă variabilă ROBOR 6 luni + 1,9 %/an. Oferta disponibilă pentru clienţii standard prevede dobândă fixă de 6,75 %/an pe 3 ani sau dobândă variabilă ROBOR 6 luni + 2,4 %/an.

„Vânzările de credite pentru investiţii imobiliare standard au crescut în ultima perioadă. Clienţii sunt din ce în ce mai interesaţi de creditele în lei, înţelegând avantajele legate de eliminarea riscului valutar şi posibilitatea accesării unei sume mai ridicate. Aceasta se corelează cu trendul descrescător al indicelui ROBOR, care a condus la reducerea semnificativă a diferenţei dintre costul total al unui credit în EUR şi al unui credit acordat în lei, a declarat Andrew Gerber, Director de Management al Produselor Retail, în cadrul BCR.

BCR a înregistrat, în ultima perioadă, o dublare a numărului solicitărilor clienţilor pentru creditele în lei destinate achiziţionării de imobile comparativ cu luna anterioara. Cota de piaţă a BCR pe segmentul de credite ipotecare şi imobiliare acordate în lei s-a dublat comparativ cu 15 octombrie 2012 dată la care BCR a luat decizia creditări preponderente în lei şi se apropie de pragul de 10% la nivelul întregului sistem bancar, în urma deciziei de a se concentra asupra creditării în lei, astfel încât să inverseze combinaţia de valute din portofoliul de credite şi să-şi folosească din plin capacitatea puternică de autofinanţare în lei.

BCR acceptă o gamă largă de venituri (salarii, pensii, chirii, dividende, venituri din străinătate, din activităţi independente), precum şi până la 3 coplătitori ce pot participa la credit şi oferă modalităţi flexibile de rambursare, fără a fi necesară deplasarea la bancă (ATM BCR sau Serviciul de efectuare operaţiuni prin canale alternative BCR).

De asemenea, banca oferă, contra cost, o asigurare de şomaj care oferă o protecţie solicitantului în cazul pierderii locului de muncă.

BCR este prima bancă din Romania care a luat decizia de a acorda credite preponderent în moneda naţională începând din luna octombrie 2012, asumându-şi rolul de formator de piaţă în ceea ce priveşte creditarea garantata în lei.

BCR a efectuat reduceri succesive de costuri în vederea susţinerii creditării în moneda naţională astfel încât să înlesnească opţiunea naturală a clienţilor de contractare a unui credit în moneda în care realizează veniturile, respectiv lei versus EUR. Eliminarea riscului valutar conduce la reducerea semnificativă a diferenţei dintre costul total al unui credit în EUR şi al unui credit acordat în LEI.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar