transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-09-2014

Credite in lei cu dobanda fixa de 5% pe an pentru restaurarea si reabilitarea caselor traditionale romanesti, de la BCR BpL

Credite in lei cu dobanda fixa de 5% pe an pentru restaurarea si reabilitarea caselor traditionale romanesti, de la BCR BpL

BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL), liderul pietei de economisire-creditare pentru domeniul locativ, dezvoltă împreună cu Asociatia Monumentum si Global Heritage Fund un proiect special pentru finantarea accesibilă a restaurării si amenajărilor (reabilitare) caselor traditionale.

“Creditarea restaurării si amenajării clădirilor traditionale si de patrimoniu reprezintă un pas important înainte spre normalitate. Astfel, proiectul Asociatiei Momentum de a prezerva fondul contruit traditional este acum realizabil datorită acestui parteneriat cu BCR Banca pentru Locuinte si Global Heritage Fund. Proprietarii de la sate nu au resursele financiare să sustină un proiect de autorizare,  iar BCR BpL a renuntat la obligativitatea obtinerii unei autorizatii la accesarea creditului din partea proprietarilor aceasta ramanand doar la nivel de recomandare. Pentru ca interventiile asupra clădirilor să fie cele conforme cu principiile restaurării, Asociatia Monumentum va verifica propunerile de interventie si va oferi consultantă gratuită proprietarilor. Estimăm ca creditul pe care îl vor accesa proprietarii pentru reabilitarea caselor este în medie undeva în jurul sumei de 20.000 lei” a declarat Eugen Vaida, Presedinte Asociatia Monumentum.

Solutia financiară a BCR Banca pentru Locuinte pentru proprietarii acestor case este un credit special în lei, cu dobândă fixă de 5% pe an pe toată perioada creditului. Banca nu percepe comision la acordarea creditului si nici în cazul rambursării anticipate.

De asemenea, evaluarea imobilului adus în garantie si asigurarea de viată sunt, de asemenea, gratuite.

„Suntem constienti de importanta arhitecturii traditionale pentru imaginea localitătilor din România. Aceste clădiri conferă peisajului urban si rural o identitate specială, sunt purtătoare de istorie locală si de memorie culturală a comunitătii respective. Dorim să sustinem si financiar restaurarea acestui patrimoniu care conferă frumusete localitătilor noastre. În colaborare cu Asociatia Monumentum si Global Heritage Fund venim în întâmpinarea proprietarilor care locuiesc într-o casă traditională si doresc să păstreze specificul acesteia. Oferim credite cu dobândă redusă de 5% pe an si fixă pe toată durata contractului. Este o încurajare pentru proprietarii care se angajează în demersul de restaurare a caselor lor traditionale” a declarat Carmen Schuster, Vicepresedintele BCR Banca pentru Locuinte.

Creditele speciale de restaurare BCR BpL sunt credite în lei si cu dobândă fixă. De exemplu, pentru un proiect de restaurare de 9.000 lei, clientul plăteste lunar între 60 – 70 lei pe o perioadă de circa 14 ani. În plus, dacă economiseste în prealabil clientul obtine toate avantajele contractului de economisire - creditare – dobânda si prima de stat, reprezentând 25% din suma economisită (cel mult echivalentul în lei a 250 Euro/an.)

Creditele speciale pentru restaurarea caselor traditionale pot fi încheiate cu BCR BpL direct în sucursalele si agentiile Băncii Comerciale Romane (BCR), precum si prin reteaua de distributie proprie a BCR BpL, respectiv prin forta directă de vânzare si prin partenerii BCR BpL.

BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL), subsidiară a GRUPULUI BCR specializată în economisirea si creditarea domeniului locativ în sistem colectiv, a fost lansată în iulie 2008. Principalii actionari sunt Banca Comercială Română (BCR), România – actionar majoritar cu 80% din actiuni – si S Bausparkasse der oesterreichischen Sparkassen, bancă specializată în economisire-creditare a Grupului ERSTE, Austria  – 20% din actiuni.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar