transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-05-2024 4.5756 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-02-2014

Credite pentru IMM-uri: Banca Italo Romena acorda credite printr-o noua conventie semnata cu FNGCIMM

Credite pentru IMM-uri: Banca Italo Romena acorda credite printr-o noua conventie semnata cu FNGCIMM

Banca Italo Romena a semnat o nouă conventie cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii (FNGCIMM), prin care vizează acordarea de linii de credit IMM-urilor.

Conventia privind “Programul de garantare a creditelor pentru Întreprinderile Mici si Mijlocii”, lansat de către Ministerul Finantelor Publice si reglementat de OUG 92/2013, prevede acordarea de linii de credit pentru finantarea capitalului de lucru al beneficiarilor eligibili.

Durata maximă de finantare este de 24 de luni, cu posibilitatea prelungirii cu 12 luni. Suma maximă finantabilă unui IMM este de 5 milioane de lei, cu garantia FNGCIMM de până la 50%. Rata dobânzii este ROBOR la 3 luni plus o marjă de maximum 3,5% pe an, care include si nivelul total al comisioanelor percepute de către Bancă în toate etapele creditării. De asemenea, nu se percep comisioane de rambursare anticipată.

“Colaborarea Băncii Italo Romena cu FNGCIMM nu este o noutate; am semnat în anii trecuti si apoi am reînnoit conventia – cadru pentru plafonul de garantare”, a declarat Roberto Broggini, Director Comercial al Băncii Italo Romena.

“Lucrăm dintotdeauna cu sectorul IMM-urilor, care în România, ca si în Italia, are un rol fundamental în economia tării. Prin semnarea unei noi conventii cu FNGCIMM dorim să subliniem încă o dată sprijinul acordat de institutia noastră societătilor românesti, alocând pentru perioada următoare în cadrul programului un plafon de 6,7 milioane de euro, care vine în completarea ofertei noastre de creditare”, a subliniat Roberto Broggini, Director Comercial al Băncii Italo Romena.Banca Italo Romena a fost înfiintată în anul 1980 si reprezintă un prim exemplu de joint-venture între Italia si România în sectorul bancar. În anul 1997 a fost deschisă Sucursala Bucuresti, iar din anul 2000 Banca Italo Romena face parte din Grupul Veneto Banca, care se află printre primele 12 institutii financiar-bancare din Italia.

Din 2001, Banca Italo Romena si-a dezvoltat treptat reteaua teritorială si portofoliul de clienti. Dintr-o bancă orientată, la început, către segmentul corporate, în special către societătile italiene, aceasta s-a deschis treptat si către societătile românesti si segmentul retail.

Banca Italo Romena operează prin Sucursala Bucuresti, a cărei retea cuprinde 22 de agentii, dintre care 5 se află în Bucuresti, iar restul în cele mai importante orase. Sediul central al Băncii Italo Romena se află în Italia, în Provincia Treviso, acolo unde se află si sediul central al Veneto Banca.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Dropya
I\'m sponsoring colpue children myself and it has changed my life just as much, if not more, than theirs. It has pulled me out of depression after losing mine. I write them as much as I can. Their letters and hand prints are always so sweet. Every now and then, when I feel like I want to be closer to them I just look up at the moon. It makes me smile because it\'s possible that just at that moment they are also looking at the same moon, and thinking about me.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar