transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 02-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-08-2013

Credite Prima Casa in lei - BCR a primit un plafon de 220 milioane lei

Credite Prima Casa in lei - BCR a primit un plafon de 220 milioane lei

Banca Comercială Română (BCR) a primit, de la Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM), un plafon de 220 milioane lei pentru acordarea de credite în cadrul Programului guvernamental Prima Casă 6, din care 70 milioane lei sunt destinați achizitionării locuințelor contruite de Agenția Națională pentru Locuințe (ANL).

BCR beneficiază de cel mai mare plafon distribuit în programul Prima Casă 6, în cadrul căreia se acordă numai credite în monedă națională. 

BCR a fost un puternic susținător pe tot parcursul derulării programului Prima Casă, în unele etape  ajungând să  dețină o cotă de piață de până la 45%. Specialiștii BCR estimează că vor utiliza cea mai  mare parte a plafonului până la finalul anului 2013.

Criterii de eligibilitate pentru Prima Casă 6 în lei

Poate beneficia de creditul Prima Casă 6 orice persoană fizică care nu deţine în proprietate exclusivă sau împreună cu soţul ori soţia, nicio locuinţă, indiferent de modul şi momentul în care a fost dobândită, sau care deţine în proprietate exclusivă sau împreună cu soţul ori soţia cel mult o locuinţă, dobândită prin orice alt mod decât prin Program, în suprafaţă utilă mai mică de 50m².

Primul pas pe care trebuie sa îl facă o persoană care doreşte să achiziţioneze o locuinţă prin programul Prima Casă este să vină la bancă, chiar dacă nu a găsit încă locuinţa de care are nevoie. Consilierii BCR îi vor prezenta detalii privind creditul, documentele necesare pentru dosarul de credit, valoarea estimată preliminară a creditului şi rata lunară de plată. Creditul poate fi aprobat chiar și înainte de găsirea imobilului care urmează să fie achiziționat, clientul având la dispoziție 120 de zile în care să se hotărască ce locuință dorește.

Dobânda este variabilă şi este formată din ROBOR la 3 luni si o marja standard de 2.

3 pentru clienții care își încasează salariul într-un cont BCR și 2.5 pentru clienții care nu își încasează salariul într-un cont BCR.

Astfel, pentru un credit de 160.000 lei, pe o perioadă de 30 de ani, rata lunară în acest moment este de 1.045 lei (în cazul clientului care își virează salariul într-un cont BCR).

Pentru demararea creditului, clienţii trebuie să dispună de un avans de minim 5%, iar banca acceptă până la 3 coplătitori, cu condiția ca la finalizarea creditului, atât solicitantul, cât și coplătitorii să aibă vârsta maximă de 75 ani.

Creditul este garantat parţial de Fondul de Garantare a creditelor pentru IMM (FNGCIMM), garanţia emisă de FNGCIMM, în numele si în contul statului, având valoare determinată, iniţial egala cu 50% din valoarea creditului acordat. Potrivit legii, clientul are de achitat un comision de gestiune de 0,49% datorat FNGCIMM aplicat la valoarea finanţării garantate – deci la jumătate din valoarea acordată a creditului. În cazul în care clientul solicită din partea FNGCIMM o promisiune de garantare va plăti un comision unic de analiză a promisiunii de garantare de 0.15% din valoarea promisiunii de garantare. Valabilitatea promisiunii de garantare este pe perioada de construcţie, dar nu mai mult de 18 luni.

Din august 2009, BCR a acordat credite în valoare de peste 1.2 miliarde EUR în cadrul Programului Guvernamental Prima Casă şi a ajutat aproximativ 31.000 de familii să îşi achiziţioneze prima locuință.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Mazin
10/01/2012Buna searaApreciez intiativa aptraiiei unui nou val in sistemul politic romanesc insa tot ce vroiam sa va spun este ca parcurgand rapid acest site,nu am reusit sa vad nimic NOU sau deosebit de alte site-uri specifice ale altor partide.In toate rubricile se critica actualul sistem,clasa politica,cat se fura etc.Toata lumea stie asta Dl.Neamtu si cred ca a-ti putea avea mult mai multi sustinatori daca a-ti publica si un plan de actiune,, Ce am putea face,Daca ,,Va multumesc!Enache Dragos
Doru
11/01/2012După ce parcurgeţi rapid site-ul, prteeceţi şi ceva timp mai aprofundat, ca să vedem, poate vă schimbaţi părerea. Faceţi-vă nişte prieteni pe site, participaţi la discuţii. Ajutaţi-ne şi dumneavoastră activ la a vedea lucrurile pe care le vreţi. Căutaţi grupul Noua Republică din localitatea dumneavoastră. Lucraţi cu ei pe propuneri de documente. Ajutaţi-ne la stre2ngerea de semnături. Ce e nou pe2nă acum, ce nu mai vedeţi la absolut niciun alt partid, e că suntem aproape toţi oameni de re2nd, nu mai făcusem politică, eenvăţăm pe parcurs. Fără lichele, fără afacerişti cu statul, fără cumpărători de voturi. Dacă veţi merge la cel mai apropiat grup local al NR vă veţi convinge de calitatea membrilor şi simpatizanţilor NR, şi acela este principalul nostru atu, aceea e diferenţa specifică. Totul porneşte de la cetăţean, şi se face prin cetăţean.Există planuri de acţiune, deocamdată esenţial este să ne coagulăm numeric şi calitativ. Mulţumesc pentru implicarea dumneavoastra!Bogdan
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar