transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 08-06-2023 4.635 lei 4.9578 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-07-2013

Creditele de nevoi personale in lei de la BCR au dobanzi mai reduse

Creditele de nevoi personale in lei de la BCR au dobanzi mai reduse

Banca Comercială Romană (BCR) face un nou pas în direcţia reducerii dobânzilor la creditele în lei, oferind o reducere de până la 1 p.p. a dobânzii pentru creditele negarantate, astfel dobânzile practicate încep de la 12,5%/an.

„În continuarea recentei modificări de preţ pentru creditele garantate în lei, revizuim preţul şi pentru creditele negarantate de nevoi personale (Divers BCR) nou acordate. Suntem în continuare preocupaţi şi de simplificarea procesului de creditare, acordând creditul de nevoi personale cu doar 3 acte în maxim 3 zile. Ne dorim să reducem în continuare timpul de acordare mai mult, preţuind astfel timpul clienţilor care ne aleg ca principală Bancă”, a declarat Andrew Gerber, director executiv Directia Managementul Produselor Retail, BCR.

BCR este prima bancă din Romania care a luat decizia de a acorda credite preponderent în moneda naţională începând din luna Octombrie 2012 şi care şi-a asumat rolul de formator de piaţă în ceea ce priveşte creditarea garantata în lei 

BCR a venit cu modificări de costuri în vederea susţinerii creditării în moneda naţională astfel încât să inlesnească opţiunea naturală a clientului de a alege contractarea unui credit în moneda în care realizează veniturile, respectiv LEI versus EUR. Eliminarea riscului valutar conduce la reducerea semnificativă a diferenţei dintre costul total al unui credit în EUR şi al unui credit acordat în Lei.

BCR acceptă o gamă largă de venituri (salarii, pensii, chirii, dividende, venituri din străinătate, din activităţi independente), precum şi până la 3 coplătitori interni (același domiciliu) ce pot participa la credit şi oferă modalităţi flexibile de rambursare, fără a fi necesară deplasarea la bancă (ATM BCR sau Serviciul de efectuare operaţiuni prin canale alternative BCR). De asemenea, banca oferă, contra cost, o asigurare de somaj care oferă o protecţie solicitantului în cazul pierderii locului de muncă.Principalele beneficii ale creditelor DIVERS BCR sunt: rata lunară mică, asigurarea de viaţă oferită gratuit la BCR Asigurări de Viaţă VIG şi posibilitatea de a opta, contra cost, pentru o asigurare complexă ce oferă până la 24 de rate lunare plătite de bancă în caz de şomaj.

BCR oferă posibilitatea obţinerii aprobării creditelor de nevoi personale şi a cardurilor de credit şi prin telefon, prin apelarea gratuită a InfoBCR (zilnic, între 8.00 şi 22.00): 0800.801.BCR (0800.801.227) sau prin transmiterea unui SMS cu textul “Credit” la 1780, tarif normal.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar