transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-02-2024 4.5843 lei 4.9769 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-07-2013

Creditele de nevoi personale in lei de la Credit Europe Bank au costuri mai mici

Creditele de nevoi personale in lei de la Credit Europe Bank au costuri mai mici

Credit Europe Bank propune utilizatorilor de servicii bancare, până în luna septembrie condiţii speciale pentru creditele de nevoi personale fara garantii, acordate în moneda locală.

Astfel, rata dobânzii variabile pentru produsul CreditAvantaj Instant va fi calculată ţinând cont de indicele ROBOR la 3 luni, în loc de indicele ROBOR la 6 luni ca pâna acum, la care se va adăuga marja fixă de 7,5%. Comisionul de administrare lunar, aplicabil la sold, va fi şi el modificat faţă de oferta standard de pâna acum, fiind redus cu peste 60%.

De exemplu, pentru o cotaţie a indicelui ROBOR 3M de 4,63% – calculată la data de 01.07.2013 – costul anual total al unui credit va fi de 12.93%. În aceste condiţii, la o valoare a creditului de 20.000 lei, acordat pe o perioadă de 60 luni, rata lunară este de 457,21 lei, DAE (Dobanda Anuala Efectiva) fiind 13,55%, iar valoarea totală plătibila de către client 27.135,09 lei.

 „Dorim sa răspundem cât mai bine aşteptărilor clienţilor şi potenţialilor noştri clienţi prin soluţii bancare cât mai potrivite pentru nevoile acestora, oferind produse cu caracteristici atractive, pe care le îmbunătăţim cu regularitate. Această campanie aduce o ofertă comparabilă cu cele mai bune din acest segment, nu doar prin condiţiile financiare, ci şi prin timpul scurt de răspuns, ca efect al optimizării procesului de analiză a solicitărilor de credit”, a declarat Alexandra Ciuc, Head of Banking Products la Credit Europe Bank România.Campania ofera, de asemenea, condiţii preferenţiale pentru cei care deţin un card de salariu eliberat de banca (Credit Europe Net Display Card sau CashAvantaj) şi doresc să acceseze un asemenea tip de credit. Aceştia vor putea beneficia atât de dobândă redusă cât şi de un comision de administrare lunar, aplicabil la sold, diminuat cu 60% la 0.05%.

Perioada de creditare aferentă acestui tip de produs poate varia între 6 şi 60 de luni.

În 2013 Credit Europe Bank (România) S.A. aniversează 20 de ani de prezenţă pe piaţa locală.  Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial şi Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) şi apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele de  Credit Europe Bank România.

În România Credit Europe Bank  asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 70 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii se pot accesa la www.crediteurope.ro,  www.cardavantaj.ro precum şi pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomania

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar