transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-04-2013

Creditul Expresso BRD, promovat de Havas Worldwide ADDV

Creditul Expresso BRD, promovat de Havas Worldwide ADDV

Agentia de publicitate Havas Worldwide ADDV a realizat o campanie natională de comunicare pentru creditul de nevoi personale Expresso, oferit de BRD Groupe Société Générale. Spotul video (33’’) poate fi urmărit pe cele mai importante posturi de televiziune.

Regia este semnată de Marius Olteanu, iar imaginea de Andrei Butică (directorul de imagine al lung-metrajului "Pozitia copilului", recent premiat la Berlin). Spotul a fost filmat în Grădina Botanică din Bucuresti, în ziua de 20 martie, chiar înaintea ultimei ninsori de anul acesta. Un amănunt important pentru iubitorii de animale: pestele care apare în secventa de la final a fost eliberat, la fel ca si restul de douăzeci de semeni ai săi, folositi în duble.

Link youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Llp2kcZZ-ww

Din partea BRD Groupe Société Générale, în proiect a fost implicată echipa formată din Emanuela Ghyka, Cornelia Ghită - departament  comunicare; Elena Oprea, Simona Ghită, Claudia Marta - departament marketing.

Echipa Havas: Vlad Dâmboviceanu, Letitia Moldovan – creatie; Alin Dumitrescu – productie AV;

Iulia Paraschiv - client service.

Colaborarea dintre agentie si client datează din anul 2004, când ADDV Euro RSCG (denumită astăzi Havas Worldwide, ca urmare a unui proces global de re-branding) s-a ocupat de crearea unei noi pozitionări creative pentru bancă.

Semnătura corporate "Tot mai simplu" reflecta orientarea către retail.

Printre rezultatele parteneriatului BRD - ADDV s-a numărat lansarea în anul 2005 a cardurilor editie limitată cu cei trei mari sportivi (Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi si Ilie Năstase). Începând cu anul 2012, banca si-a asumat o nouă semnătură globală, "Dezvoltăm împreună spiritul de echipă", comunicarea ei în România fiind semnată tot de actuala Havas Worldwide ADDV.

Havas (www.havas.com) este un grup global de comunicare si publicitate cu sediul central
în Paris. Havas Creative include reteaua Havas Worldwide (www.havasworldwide.com) - (fosta Euro RSCG Worldwide) - (316 agentii în 75 de tări), micro-reteaua Arnold (www.arn.com) (16 agentii în 15 tări de pe 5 continente), precum si alte agentii cu puternice identităti locale. Havas Media (www.havasmedia.com) operează în peste 100 de tări si include retele precum MPG, Arena Media, Havas Sports & Entertainment si Havas Digital.

ADDV, fondată în 1999, s-a afiliat la grupul Euro RSCG în 2000, afirmându-se ca una dintre cele mai creative agentii de pe piata din România (AdPrint, Ad'Or, Epica). În portofoliul actual al agentiei se numără clienti precum BRD Groupe Société Générale, Mondelez International (Kraft Foods Romania), Reckitt Benckiser, Corcova Roy & Damboviceanu, Hervis Sports.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
seo service
6F0LrN I appreciate you sharing this blog post.Really looking forward to read more. Fantastic.
Monique
Incantatoare initiativa! Sper din tot sultufel sa ne intoarcem in normalitatea de mai demult cind evolutionismul se preda in scoala ca unul din conceptele majore ale stiintei. Azi ma confrunt cu studenti care intreaba pe un ton belicos cind le prezint date din evolutia diferitelor grupe de vietuitoare da' dumneavostra nu credeti in dumnezeu si in biblie raspund pe aceasta cale oricui: nu! Dumnezeu are de a face cu metafizica (eventual) eu cu fizica si cu tot ce se leaga de ea, cum ar fi viata pe aceasta planeta. Avem nevoie de scoli, biserici sunt deja in exces. Avem nevoie de luciditate si nu de bigotism ( care nu are nimic in comun cu a crede in ceva) si oricum, stiinta in pofida greselilor si infantilitatii de care da uneori dovada, este lucrul cel mai bun pe care il avem ca umanitate ( a spus-o Einstein!)dr. Ecaterina Fodor
Erayy
G'Day! Euro Rscg Worldwide Knowledge Exchange,Neat Post, Advancement in technology helps you to make your life eiaser and better. You can also fasten the pace of life by getting accessing to so many things at the same time. Indeed, technology has changed our life completely.Wishes
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar