transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-10-2016

Creditul Online de la Libra Internet Bank: fara hartii si fara drumuri la banca

Creditul Online de la Libra Internet Bank: fara hartii si fara drumuri la banca

Pentru prima data in Romania, Libra Internet Bank lanseaza pe piata bancara un produs de creditare 100% online, prin care clientii persoane fizice pot accesa un credit de consum fara a merge la banca.

“Ca si in cazul contului online, pe care l-am lansat in 2014, si de aceasta data am reusit sa fim prima institutie bancara din Romania care ofera un produs de creditare exclusiv online, ca urmare a orientarii bancii catre zona de digital banking”, a declarat Emil Bituleanu, director general Libra Internet Bank. 

Creditul online este destinat persoanelor fizice, cu cetatenie romana si rezidenta in Romania, cu varsta cuprinsa intre 19 si 59 de ani impliniti. Clientii pot obtine intre 1.000 si 20.000 lei, cu o dobanda variabila ROBOR 3M + marja fixa de 12.93%, perioada de creditare fiind de maximum 5 ani. De asemenea, clientii online Libra Internet Bank beneficiaza de zero comisioane, putand obtine creditul online fara comision de analiza a dosarului si fara comision de acordare.

Procesul de acordare a creditului online este unul foarte simplu. Clientii isi pot deschide rapid un cont online, pe care il activeaza printr-un transfer initial de 1 leu. Pot aplica, apoi, la creditul online direct din aplicatia de internet banking, primesc oferta pe email si o accepta printr-un click in internet banking, urmand sa primeasca banii pe cont imediat, totul fara hartii, fara drumuri la banca.Pe piata bancara din Romania, Libra Internet Bank se remarca prin produse inovatoare, fiind prima banca din Romania care a oferit serviciul de deschidere a unui cont bancar online, inca din noiembrie 2014. Libra Internet Bank are in prezent o retea de 46 de sucursale care deservesc preponderent clienti din segmentele Profesii Liberale, IMM, Corporate si AgriBusiness.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar