transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-03-2016

Creditul Oportunitate, cel mai nou produs al Diviziei Pentru Medici de la Banca Transilvania

Creditul Oportunitate, cel mai nou produs al Diviziei Pentru Medici de la Banca Transilvania

Banca Transilvania, prin Divizia Pentru Medici, oferă medicilor creditul Oportunitate, solutia pentru achitarea restantelor la bugetul de stat, precum si posibilitatea de a beneficia de amnistitia fiscală, prin care pot fi scutiti de plata tuturor penalitătilor si de o parte din dobânzile cumulate la datoriile înregistrate.

Noul produs BT se adresează medicilor specialisti care au statut de persoana fizică autorizată, sunt reprezentanti ai cabinetelor medicale sau asociati majoritari în societăti medicale. Pentru a beneficia de această facilitate, este necesar ca datoriile să fie plătite până la data de 31 martie a.c.

Detalii despre creditul Oportunitate: Valoare: se acordă în lei, echivalentul a maxim 25.000 de euro; Perioada: până la 5 ani; Avans: 0; Avantaje: elimină riscul de poprire a conturilor; scutire de la plata penalitătilor si reducerea dobânzilor datorate bugetului de stat înregistrate la 30 septembrie 2015.

Aproape 3.500 de credite acordate prin Divizia Pentru Medici, în 2015

Divizia Pentru Medici a Băncii Transilvania este singura divizie bancară destinată exclusiv medicilor din România si are peste 36.000 de clienti. Prin DPM, banca a acordat în anul 2015 sectorului medical privat aproape 3.500 de credite, în valoare de peste 370 milioane lei.

DPM a fost lansată de Banca Transilvania în anul 2007 pentru a sustine initiativele private din domeniul medical.Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei bănci din România, în functie de active. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 7.300 de angajati,  550 de sedii si 2,2 milioane de clienti. Strategia băncii este sustinută de actionari internationali, Banca Europeană pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si IFC – Banca Mondială.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar