transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-02-2014

Depozitul 18 pentru persoane fizice, lansat de Banca Italo Romena - dobanzi de 4,5% la lei si 3% la euro

Depozitul 18 pentru persoane fizice, lansat de Banca Italo Romena - dobanzi de 4,5% la lei si 3% la euro

Banca Italo Romena lansează pentru persoanele fizice „Depozitul 18” pe durată de 18 luni, cu rate de dobândă fixe foarte avantajoase: 4,50% p.a. pentru depozitele în lei, respectiv 3% p.a. pentru depozitele în euro.

Un avantaj important al „Depozitului 18” este acela că dobânda acumulată este virată din 3 în 3 luni în contul curent al clientilor fără ca acestia să mai fie nevoiti să astepte scadenta depozitului pentru a se bucura de dobândă.

În plus, pentru retragerea în numerar a dobânzii acumulate, efectuată în ziua virării acesteia în contul curent, clientilor nu li se va percepe comision de retragere. „Depozitul 18” poate fi costituit cu valori minime de 4.000 de lei, respectiv 1.000 de euro.

“În contextul actual, tendinta persoanelor interesate să economisească este aceea de a lungi cât mai mult scadenta depozitelor pentru a se proteja de eventualele reduceri ale dobânzilor pe piată.
Institutia noastră garantează clientilor săi rate de dobândă avantajoase care vor rămâne fixe pe toată durata de constituire de 18 luni”, a declarat Roberto Broggini, Director Comercial al Băncii Italo Romena.

Oferta promotională este valabilă până la momentul epuizării plafonului prevăzut de 10 milioane în echivalent euro.Depozitele clientilor Băncii sunt garantate de către Fondul Interbancar de Garantare a Depozitelor (F.I.T.D.) din Italia în conformitate cu limitele si conditiile de garantare oferite de către aceasta, disponibile spre consultare pe pagină web a acestuia (www.fitd.it), precum si la sediile Băncii si pe pagina web a acesteia (www.italo-romena.ro). Plafonul maxim de garantare pentru fiecare client deponent este de 100.000 euro.

Banca Italo Romena a fost înfiintată în anul 1980 si reprezintă un prim exemplu de joint-venture între Italia si România în sectorul bancar. În anul 1997 a fost deschisă Sucursala Bucuresti, iar din anul 2000 Banca Italo Romena face parte din Grupul Veneto Banca, care se află printre primele 12 institutii financiar-bancare din Italia.

Din 2001, Banca Italo Romena si-a dezvoltat treptat reteaua teritorială si portofoliul de clienti. Dintr-o bancă orientată, la început, către segmentul corporate, în special către societătile italiene, aceasta s-a deschis treptat si către societătile românesti si segmentul retail.

Banca Italo Romena operează prin Sucursala Bucuresti, a cărei retea cuprinde 22 de agentii, dintre care 5 se află în Bucuresti, iar restul în cele mai importante orase. Sediul central al Băncii Italo Romena se află în Italia, în Provincia Treviso, acolo unde se află si sediul central al Veneto Banca.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar