transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-11-2013

Depozitul online eDepozit 5,5% de la Libra Internet Bank este disponibil si pe mobil

Depozitul online eDepozit 5,5% de la Libra Internet Bank este disponibil si pe mobil

Dupa ce, timp de 1 an si jumatate de la lansare, produsul de economisire eDepozit in lei pe termen de 7 luni s-a bucurat de succes in randul utilizatorilor serviciului Libra Internet Banking, depozitul poate fi constituit acum si de pe mobil. Dobanda fixa de 5,5% p.a. cu plata la scadenta este superioara celor standard, eDepozit fiind un produs de tip “do-it-yourself”, constituit de client “de la distanta”.

“Cand am creat eDepozit ca produs exclusiv online in iulie 2012, l-am gandit pe un termen atipic, de 7 luni, pentru a stimula anumite grupe de clienti sa treaca de pragul psihologic al economiilor pe jumatate de an. Usurinta constituirii lui pe Internet si, mai nou, de pe smartphone ii incanta nu doar pe cei familiarizati cu tehnologia, ci pe toti cei care inteleg ca atat clientii, cat si Libra Internet Bank au avantaje directe operand online si pe mobil.”, a declarat Emil Bituleanu, presedintele Libra Internet Bank.

eDepozit este destinat clientilor noi si existenti din categoriile persoane fizice, cabinete ale profesiilor liberale si alte persoane fizice autorizate. Acestia il pot crea prin aplicatiile Libra Internet Banking si Libra Mobile Banking si nu platesc comision de deschidere de cont, iar lichidarea depozitului la scadenta este gratuita. Accesul clientilor la serviciile Libra Internet Banking si Libra Mobile Banking se face in conditii de siguranta optima, fara plata unui abonament lunar si fara taxa de activare, iar comisioanele pentru operatiuni online sunt cu circa o treime mai mici decat in sucursalele bancii.

Libra Internet Bank este persoana juridica româna, supusa legilor române si normelor de supraveghere ale Bancii Nationale a Romaniei si este participanta la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare din Romania.

Prin urmare, depozitele constituite de clienti la Libra Internet Bank sunt garantate in conditiile si limitele prevazute de legile române.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar