transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-03-2018

Diversifica sursele de venit pentru a economisi mai mult

Diversifica sursele de venit pentru a economisi mai mult

Mulți dintre noi ne bazăm existența financiară pe un singur venit, care, de obicei provine din prestarea unor servicii contra unei sume de bani pe care o încasăm lunar, această activitatea având caracter de stabilitate. Într-o perioadă a vieții noastre în care, pe de-o parte ne ajută vigoarea tinereții și aptitudinile fizice și mentale, iar pe de altă parte ne este de folos posibilitatea de a ne stabili niște obiective financiare ușor realizabile, de ce să ne mulțumim doar cu o singură sursă de câștig? Este precum ai apela la prima ofertă de credit ieftin când ai și posibilitatea de a accesa și cel mai ieftin împrumut rapid (halvin pikalaina); așa că, diversifică-ți sursele de venit, pentru un că în acest fel o să ai la dispoziție o bază mult mai amplă de economisire.

Un singur venit, economii puține!

Atât timp cât încasezi un venit lunar care îți oferă foarte puține posibilități de economisire, nici că vei reuși să strângi prea mulți bani. Nu fără un plan de economisire bine configurat, pe care să-l respecți la bănuț și numai dacă îți însușești cât mai rapid un comportament financiar cât mai corect și orientat către a face economii, chiar cu riscul ca, în anumite cazuri, să te transformi într-un zgârcit, chiar și pentru propria persoană.

În astfel de cazuri, mai ales dacă este vorba despre un venit scăzut (salariul minim, care poate ajunge până la 1900 lei în varianta brută, ceea ce înseamnă aproximativ 1170 lei în versiunea netă), economisirea trebuie să fie foarte aproape de a fi radicală. Un astfel de comportament nu ar mai fi necesar în momentul în care ți-ai mai asigura cel puțin o sursă de venit adiacentă celei principale.

Mai multe venituri, economii la nivel ridicat!

Situația se schimbă în momentul în care alături sursei principale de venit cel puțin una complementară, astfel încât să ai parte de o ridicare a nivelului câștigurilor lunare. De exemplu, pe lângă un serviciu cu normă întreagă, de 8 ore, poți lucra part-time, pentru 4 ore sau poți opta pentru activități independente (muncă online, lucrări în regim propriu, etc.

) care îți poate rotunji veniturile pe care le obții în fiecare lună.

O astfel de sursă suplimentară de venit se aseamănă împrumuturilor online fără garanții (lainaa netistä ilman vakuuksia) (care îți oferă bani împrumut fără să fie nevoie să depui vreun gaj sau bun drept ipotecă), care îți oferă posibilitatea de a acumula mai multe economii, având la dispoziție mai multe surse de venit. Gândește-te la perspectiva oferită de mai multe astfel de venituri, care, chiar dacă nu sunt constante, îți oferă bani în plus pentru a-ți acoperi nevoile curente și pentru a strânge bani pentru acele dorințe pe care dorești să ți le împlinești în viitor.

Economisește pe cât de mult poți, fiindcă economiile reprezintă o asigurare perfectă pentru orice eveniment din viitor, fie că este vorba despre o dorința personală, fie că este pentru a-ți acoperi diverse nevoi ulterioare. Banii economisiți sunt ca o a doua parașuta pentru cei care au nevoie de siguranță pe termen lung și care își doresc să nu fie luați prin surprindere de viață!

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar