transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-12-2014

Divizia Private Banking a Bancii Transilvania: plus 16% numar de clienti si plus 15% resurse gestionate fata de 2013

Divizia Private Banking a Bancii Transilvania: plus 16% numar de clienti si plus 15% resurse gestionate fata de 2013

Divizia Private Banking a Băncii Transilvania si-a depăsit obiectivele stabilite pentru acest an, având cu 16% mai multi clienti si cu aproape 15% mai multe resurse gestionate, în comparatie cu aceeasi perioadă a anului trecut. tinta a fost de 10% crestere în 2014, pentru ambele categorii.

Acest an a însemnat pentru BT Private Banking, de asemenea, investitii în amenajarea unui sediu nou, o vilă aflată pe strada Jean Monnet, în Bucuresti.

În prezent, aproape 3.000 de clienti Private Banking lucrează cu Banca Transilvania, având resurse de peste 570 milioane euro. Noul sediu BT Private Banking din Bucuresti conferă un cadru modern, destinat consilierii clientilor. Pentru clientii iubitori de artă, în cadrul locatiei băncii sunt expuse lucrări ale unor artisti contemporani cu recunoastere inclusiv internatională.

În acest an, Banca Transilvania a extins serviciile de Private Banking, pe lângă Bucuresti si Cluj, în alte patru zone: Constanta, Brasov, Timisoara si Oradea.

Clientii BT Private Banking sunt ce cei care au la Banca Transilvania disponibilităti de peste 100.000 euro sau echivalent.

De asemenea, sunt persoanele care investesc sume semnificative în companiile care fac parte din Grupul Financiar Banca Transilvania, cum sunt BT Asset Management sau BT Securities, dar si clientii cu carduri premium sau cu împrumuturi mari la BT.

Obiectivele BT Private Banking pentru 2015 sunt ambitioase: crestere de peste 10% privind numărul de clienti, respectiv de peste 10% în ceea ce priveste resursele atrase. Anul viitor va fi amenajat inclusiv în Cluj-Napoca un sediu Private Banking, aproape de Sediul Central BT.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei bănci din România, în functie de active, cu o cotă de piată de 9,7%. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 6.000 de angajati, o retea formată din aproape 550 de sedii si 1,88 de milioane de clienti activi. Strategia băncii este sustinută de actionari internationali, BERD si IFC–Banca Mondială. În acest an, Banca Transilvania a împlinit 20 de ani.
 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jael
Santa loves ass!Lori, If the servicer goes after the honmeweor for a deficiency the honmeweor declares BK. Why not? thier credit is already f-ed. And the bank still gets NOTHING, ZERO,CRAP.Who wins then?Nobody December 17, 2010
Ion Cocor
Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: locmunca.office@gmail.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar