transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-07-2013

Dobanda redusa la 14,9% pentru cardurile de credit Millennium Bank, in primele 6 luni de la emitere

Dobanda redusa la 14,9% pentru cardurile de credit Millennium Bank, in primele 6 luni de la emitere

Millennium Bank reduce dobânda anuală pentru cardurile de credit la 14,9% pentru primele şase luni de la emiterea cardului, atât pentru retragerile de la bancomate, cât şi pentru tranzaciile la comercianţi. Clienţii pot beneficia de această facilitate aplicând pentru un nou card de credit Visa Classic sau Visa Gold. În plus, banca a redus dobânzile standard care se aplică după primele şase luni, la 22% pe an pentru cardurile de credit Visa Gold şi la 28% pentru Visa Classic. Aceste dobânzi sunt valabile atât pentru tranzacţiile la comercianţi, cât şi pentru retragerile de la ATM-uri.

De asemenea, clienţii pot primi 100 de lei bonus dacă îşi deschid un Depozit Chibzuit de Vacanţă – care oferă o dobândă de până la 6,5% pentru economiile în lei pe trei luni – sau contractează un Credit de nevoi personale ori un Credit de investiţii imobiliare până pe 30 septembrie 2013 şi apoi achiziţionează un card de credit pe care îl activează în termen de 90 de zile.

Regulamentul campaniei este disponibil pe www.millenniumbank.ro şi în sucursale.

Aceste noi caracteristici completează beneficiile cardurilor de credit Millennium Bank, care includ facilitatea Rate cu Dobândă Zero pentru cumpărături efectuate la orice comerciant din ţară şi din străinătate, lansată în premieră pe piaţa din România. Clienţii nu sunt restricţionaţi la o anumită reţea de comercianţi parteneri şi pot accesa această facilitate la oricare dintre cei 30 de milioane de comercianţi din 200 de ţări care acceptă plăţi cu cardurile Visa. În plus, banca răsplăteşte cu un bonus de 50 de lei toţi deţinătorii de carduri de credit care recomandă noi clienţi pentru acest produs, precum şi persoanele recomandate care achiziţionează carduri de credit.Clienţii care aplică pentru carduri de credit Millennium Bank au şi opţiunea de a refinanţa un card de credit şi/sau un descoperit de cont de la alte bănci, cu numai 12% dobândă anuală.

De asemenea, clienţii băncii mai beneficiază de reduceri de până la 30% pentru toate cardurile de debit şi de credit la plata bunurilor şi serviciilor achiziţionate de la comercianţii parteneri ai băncii, prin intermediul Programului Discount.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Thev
Pues este1 complicada la cosa, pero pooedms ir directamente a por el pez o aprender a pescar. En el primer caso, vayamos al mule, a los torrents y hagamos uso de la cultura libre, mientras se pueda. Hay tantos documentales y series interesantes que la gente comparte que la mayoreda de las veces ver la televisif3n es una tontereda.En el caso de que no queramos renunciar a nuestros medios pfablicos, tendremos que apoyar en la red y en la calle las manifestaciones de los profesionales de TVE, que piden que se deje de externalizar la produccif3n y se hagan fuera programas como "Espaf1a Directo" y chorradas de esas, que encima de ser caras, son malas. El tema de las televisiones privadas es me1s jodido. Tienen una concesif3n y deberedamos obligarlos a que si quieren renovarla cumplan con sus deberes pfablicos, pero primero vayamos a ver si cambiamos la gestif3n pfablica de TVE. Con un modelo fuerte de televisif3n pfablica, la privada dejareda de emitir mierda.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar