transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-02-2014

Euromoney a premiat UniCredit Tiriac Private Banking pentru cele mai bune servicii din Romania

Euromoney a premiat UniCredit Tiriac Private Banking pentru cele mai bune servicii din Romania

UniCredit Tiriac Bank a fost desemnata institutia financiara cu cele mai bune servicii de Private Banking din Romania in cadrul Euromoney Private Banking and Wealth Management Survey 2014.

„Abordarea noastra de investitii se bazeaza pe un proces disciplinat, aliniat la nivel regional, care pleaca de la intelegerea obiectivelor financiare si a tolerantei la risc ale clientilor nostri cu scopul de a raspunde exigentelor acestora. Deschiderea clientilor nostri catre solutiile investitionale oferite vine in urma unor eforturi de educare, prin intelegerea importantei planificarii financiare pe termen mediu-lung, a diversificarii globale si pe baza dezvoltarii unei relatii de incredere cu banca. Ne mandrim sa fim recunoscuti pentru calitatea serviciilor oferite clientilor nostri si vom continua sa livram aceleasi standarde, concentrandu-ne pe asigurarea unui cadru documentat si transparent care sa ajute clientii in luarea deciziilor investitionale optime”, a declarat Anca Eremia, director UniCredit Tiriac Private Banking.

UniCredit Tiriac Private Banking deserveste in prezent peste 3.000 de clienti, cu active totale care depasesc 500 milioane euro. Gama de produse si servicii puse la dispozitia clientilor este diversificata, incluzand  solutii clasice de economisire, dar si  instrumente cu venit fix, fonduri de investitii si produse structurate.

Un alt element de diferentiere in piata este prezenta echipei de Strategii Globale de Investitii. Printr-un proces de alocare in functie de clasele de active, clientii au posibilitatea de a-si diversifica global detinerile in scopul de a optimiza investitiile si de a identifica produsele compatibile cu obiectivele si profilul de risc.UniCredit Private Banking a mai primit alte trei distinctii in cadrul sondajului Euromoney, pentru diferite subcategorii acordate diviziilor din Cehia, Ungaria si Italia.

UniCredit Private Banking ofera o gama completa de servicii si produse pentru peste 260.000 de clienti din 14 tari europene, avand in administrare active de peste 150 miliarde euro. Prin prisma experientei si apartenentei la UniCredit, banca europeana de top, specialistii si consultantii de investitii beneficiaza de perspectiva independenta asupra pietelor si de produse exclusiviste.

Premiile anuale pentru Private Banking ale Euromoney reprezinta cele mai prestigioase distinctii in zona de administrare a activelor financiare, fiind desemnate atat pe baza cifrelor livrate de entitatile analizate, cat si prin votul profesionistilor din industrie. Sondajul acopera peste 35 de categorii de produse si servicii la nivel global si regional si aproape 100 de tari.

UniCredit Tiriac Bank este parte a grupului UniCredit, banca europeana de top cu reteaua cea mai extinsa din Europa Centrala si de Est. In Romania, UniCredit Tiriac Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru 650.000 de clienti activi, prin intermediul a 188 sucursale. Banca isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.
Grupul UniCredit este prezent pe piata din Romania si prin intermediul partenerilor: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) si UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar