transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-04-2014

Euronet a achizitionat 200 de bancomate detinute de Banca Comerciala Carpatica si si-a dublat reteaua in Romania

Euronet a achizitionat 200 de bancomate detinute de Banca Comerciala Carpatica si si-a dublat reteaua in Romania

Euronet Services SRL, filiala din România a Euronet Worldwide, Inc. (NASDAQ: EEFT) a anuntat achizitionarea a 200 de ATM-uri de la Banca Comercială Carpatica, dublându-si astfel flota actuală de ATM-uri în România la 400 de dispozitive. De asemenea, banca a semnat un acord de participare la reteaua partajată de ATM-uri a Euronet si un contract pentru POS acquiring si servicii de emitere carduri.

Euronet este cel mai mare grup pan-european care gestionează retele independente de ATM-uri în 13 tări. Bazându-se pe cei 20 de ani de experientă în procesarea tranzactiilor, pe infrastructura extinsă si diversitatea serviciilor, Euronet le oferă băncilor o propunere de valoare, constând în achizitionarea activelor ATM, în cele mai bune conditii de pe piată.

Euronet este singurul operator al unei retele partajate din România. Cu acest acord, cinci bănci participă acum la reteaua de bancomate Euronet care acoperă în prezent toate cele 41 de judete din România.
ATM-urile achizitionate din cadrul sucursalelor băncii vor fi inscriptionate si cu brandul Euronet, în timp ce ATM-urile din afara sucursalelor Băncii Comerciale Carpatica vor fi marcate doar cu brandul Euronet.

„Clientii sunt câstigători clari în urma acestui parteneriat – având acces la o retea mai amplă, fără costuri suplimentare.

Acest acord nu doar dublează volumul retelei, ci si creste calitatea serviciilor, prin sporirea timpului de disponibilitate al retelei si plasarea ATM-urilor în cele mai bune locatii – a declarat Johan Gabriels, CEO al Băncii Comerciale Carpatica. „Suntem încrezători că acest proiect va aduce beneficii pe piata din România. Împreună cu Euronet – un furnizor cu o vastă experientă în domeniu – vom continua să punem la dispozitie solutii de top în România”, a adăugat Gabriels.

„Ne bucurăm de extinderea relatiei noastre cu Banca Comercială Carpatică prin prima achizitie de retea de bancomate din România. Această piată este extinsă si în crestere si considerăm că prin achizitionarea acestor ATM-uri, vom oferi băncii si clientilor acesteia aceleasi beneficii de care au avut parte partenerii nostri din alte piete. Suntem entuziasmati să initiem progresul în acest domeniu în România si suntem nerăbdători să ne extindem prin tranzactii similare în viitor”, a declarat Nikos Fountas, Vice Presedinte Executiv si Managing Director Euronet, Europe EFT.

Euronet Worldwide este un lider în industria de procesare a tranzactiilor electronice financiare. Compania oferă solutii de procesare de plăti si tranzactii pentru institutii financiare, retaileri, furnizori de servicii si clienti persoane fizice. Portofoliul de servicii include solutii complete de externalizare a administrării terminalelor tip ATM si POS, emitere de carduri si acceptare la comerciant, dezvoltare solutii software, transfer de bani pentru persoane fizice, plăti facturi si distributia de vouchere electronice pentru reîncărcarea cartelelor de telefonie mobilă si alte servicii preplătite.

Reteaua globală de terminale administrate de Euronet Worldwide este cuprinzătoare, incluzând 18.311 bancomate, aproximativ 68.000 terminale EFT-POS si un portofoliu în crestere de carduri de debit si credit administrate în 43 de tări; solutii software pentru servicii de carduri; o retea de aproximativ 665.000 terminale POS pentru reîncărcarea cartelelor preplătite de telefonie mobilă instalate în aproximativ 294.000 de locatii ale comerciantilor în 35 de tări; o retea de transfer de bani de aproximativ 216.000 de locatii deservind 135 de tări. Având sediul central în Leawood, Kansas, SUA si 52 de birouri în toată lumea, Euronet deserveste clienti în aproximativ 155 de tări.

Euronet Worldwide este prezentă pe piata din România de peste 10 ani oferind servicii de procesare tranzactii, autorizare, emitere de carduri, gateway către organizatiile de carduri, platforma software pentru procesare tranzactii financiare electronice, servicii externalizate pentru administrare de retele de bancomate si POS-uri, retea independentă de bancomate si depomate. Din 2011, Euronet Worldwide este liderul Retelelor Independente de ATM-uri din România având mai multe bănci partenere în cadrul retelei de ATM-uri de tip "shared”. Acest parteneriat permite băncilor să răspundă mai bine nevoilor clientilor prin extinderea punctelor de prezentă ATM în locatii cu trafic intens, creând eficientizări operationale si beneficiind de reduceri de costuri, fără investitii suplimentare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz
77bulx Awesome blog article.Really thank you! Really Cool.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar