transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-11-2014

Euronet achizitioneaza 44 de ATM-uri Libra Internet Bank

Euronet achizitioneaza 44 de ATM-uri Libra Internet Bank

Euronet Services SRL, filiala din România a Euronet Worldwide Inc. (NASDAQ: EEFT), anuntă achizitia a 44 de ATM-uri de la Libra Internet Bank SA. Prin acest nou parteneriat, reteaua de ATM-uri din sucursalele băncii va fi detinută si operată de Euronet, urmând să fie inclusă în reteaua Euronet, ceea ce va duce la cresterea numărului total de ATM-uri Euronet din România la 430 de terminale. Libra Internet Bank participă în prezent la reteaua de ATM-uri Euronet de tip „shared”, ceea ce le permite clientilor posesori de carduri emise de Libra Internet Bank să utilizeze bancomatele Euronet în conditii preferentiale si, de asemenea, să aibă acces la servicii cu valoare adăugată precum serviciul mobile top-up pus la dispozitie prin reteaua Euronet.  

Euronet este singura companie din România ce oferă un model de retea independentă (nedetinută de bănci) de ATM-uri tip “shared”, punând la dispozitie servicii de retragere si depunere a banilor, dar si servicii cu valoare adăugată. În prezent, la reteaua Euronet participă sase bănci. Acest acord strategic creste numărul de bancomate Euronet si diversifică locatiile în care sunt amplasate acestea prin includerea alături de bancomatele amplasate în locatii cu trafic intens a celor din sucursalele băncii, acoperind 41 de judete din România. 

“Acest contract reflectă strategia continuă a Euronet de a coopera cu băncile în vederea extinderii participării la retea în cadrul retelei de ATM-uri de tip „shared” a Euronet. Euronet si-a asumat angajamentul de a extinde disponibilitatea retelei sale de bancomate în România.

Având una dintre cele mai extinse si diversificate retele independente de ATM-uri din Europa din punct de vedere geografic, experienta internatională semnificativă a Euronet va genera beneficii pentru partenerii nostri bancari actuali si viitori si pentru consumatorii din România”, a declarat Dimitris Verikios, Managing Director al Euronet România.

“Depunem eforturi constante pentru a le oferi clientilor nostri cea mai bună experientă si pentru a-i ajuta să simplifice operatiunile bancare. Prin colaborarea cu un partener precum Euronet punem la dispozitie servicii de calitate care răspund mai bine nevoilor clientilor nostri”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Euronet Worldwide este lider în industria de procesare a tranzactiilor electronice financiare. Compania oferă solutii de procesare de plăti si tranzactii pentru institutii financiare, retaileri, furnizori de servicii si clienti persoane fizice. Portofoliul de servicii include solutii complete de externalizare a administrării terminalelor tip ATM si POS, emitere de carduri si acceptare la comerciant, dezvoltare solutii software, transfer de bani cash sau on-line pentru persoane fizice, plăti facturi si distributia de vouchere electronice pentru reîncărcarea cartelelor de telefonie mobilă si alte servicii preplătite.

Reteaua globală de terminale administrate de Euronet Worldwide este cuprinzătoare, incluzând 19.808 bancomate, aproximativ 72.000 terminale EFT-POS si un portofoliu în crestere de carduri de debit si credit administrate în 47 de tări; solutii software pentru servicii de carduri; o retea de aproximativ 667.000 terminale POS pentru reîncărcarea cartelelor preplătite de telefonie mobilă instalate în aproximativ 295.000 de locatii ale comerciantilor în 33 de tări; o retea de transfer de bani de aproximativ 241.000 de locatii deservind 131 de tări. Având sediul central în Leawood, Kansas, SUA si 54 de birouri în toată lumea, Euronet deserveste clienti în aproximativ 155 de tări.

Libra Internet Bank este o entitate juridică de drept român, astfel că se supune legilor române si normelor de supraveghere ale Băncii Nationale a României. Libra Internet Bank participă la Fondul de Garantare a Depozitelor din Sistemul Bancar (FGDB) din România, prin urmare depozitele constituite de clientii acestei institutii de creditare sunt garantate în conditiile si limitele prevăzute de legile din România. Capitalul social al Libra Internet Bank este de 188,100,000 RON.

Începând cu octombrie 2012, Libra Internet Bank si Euronet – lider în dezvoltarea de retele independente de ATM-uri la nivel european, care operează în România o retea de tip „shared”, au semnat un parteneriat ce le permite posesorilor de carduri emise de Libra Internet Bank să utilizeze bancomatele detinute de Euronet în România în aceleasi conditii financiare ca la un ATM propriu al Băncii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar