transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-06-2015

Euronet continua expansiunea globala ATM - noi retele independente ATM in Malaysia, Cipru si Portugalia

Euronet continua expansiunea globala ATM - noi retele independente ATM in Malaysia, Cipru si Portugalia

Euronet Worldwide, Inc. (NASDAQ: EEFT), a anuntat adăugarea a trei noi tări în portofoliul său de retele independente ATM Deployment (IAD). Noile bancomate din Malaysia, Cipru si Portugalia extind pozitia Euronet ca Operator de ATM-uri independente cu cea mai rapidă crestere din lume si cel mai divers punct de vedere geografic.

Odată cu extinderea geografică, Euronet îsi extinde simultan serviciile cu valoare adăugată prin mai multe acorduri noi, care, atunci când vor fi implementate pe deplin, vor adăuga aceste servicii pentru mai mult de 165.000 bancomate detinute în 21 de tări pe sase continente. Această expansiune de servicii cu valoare adăugată completează portofoliul ATM Euronet existent prin care oferă retragere numerar, interogare sold, servicii administrate si o suită completă de servicii cu valoare adăugată pentru aproape 21.000 de bancomate în peste 25 de tări din Europa si Asia.

"Pentru mai mult de 20 de ani, Euronet a condus industria în implementarea si operarea de ATM-uri atât pe pietele emergente cât si pe cele dezvoltate, investind de asemenea în tehnologii inovatoare care îmbunătătesc rentabilitatea retelelor ATM  pe care le detinem si operăm", a declarat Michael J. Brown, CEO si presedinte Euronet. "Intrarea în aceste trei noi piete si acordurile de a lansa servicii cu valoare adăugată pentru un număr semnificativ de ATM-uri evidentiază concentrarea noastră continuă pe strategia de a adăuga mai multe produse la mai multe ATM-uri în mai multe tări.

"

Lansarea retelei ATM în Malaysia reprezintă prima retea independentă Euronet din Asia Pacific, în timp ce reteaua independentă din Portugalia marchează prima prezentă Euronet EFT în tară. Prin adăugarea acestor noi piete, Euronet detine si operează acum retele IAD în 17 tări, printre care: Polonia, Germania, Franta, Portugalia, Spania, Italia, Grecia, Cipru, România, Ucraina, Croatia, Ungaria, Danemarca, Austria, Malaezia, Republica Cehă si Marea Britanie.

Brown a continuat: "ATM-urile nu mai sunt doar pentru retragere numerar si suntem multumiti că băncile recunosc capacitătile noastre de lider de piată. Serviciile noastre cu valoare adăugată inovatoare pot fi adaptate la nevoile specifice ale băncilor care îmbunătătesc propunerea către clienti si creează fluxuri de venituri suplimentare pentru bancă. Asteptăm cu nerăbdare să extindem prezenta si tehnologia noastră la mai multe echipamente în mai multe tări, cu mai multe bănci de pe tot globul."

Euronet Worldwide este lider în industria de procesare a tranzactiilor financiare electronice securizate. Compania oferă solutii de plată si de procesare a tranzactiilor pentru institutii financiare, retaileri, furnizori de servicii si consumatori individuali. Aceste servicii includ servicii complete ATM, POS si outsourcing de carduri, emitere de carduri si servicii acceptare comercianti, solutii software, servicii de transfer de bani bazate pe cash si initiate online consumer-to-consumer si business-to-business si distributie electronică de timp de telefonie mobilă preplătită si alte produse preplătite.

Reteaua globală de plată Euronet este vastă - incluzând 20.863 ATM-uri si un portofoliu în crestere de servicii externalizate de carduri debit si de credit, care sunt administrate în 47 de tări; solutii software de carduri; o retea de procesare prepaid de aproximativ 672.000 terminale POS la aproximativ 308.000 de locatii de retaileri din 34 de tări; si o retea de transfer de bani la nivel mondial de aproximativ 246.000 de locatii care deservesc 138 de tări. Cu sediul corporativ în Statele Unite ale Americii, Euronet deserveste clienti din aproximativ 165 de tări.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar