transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 08-06-2023 4.635 lei 4.9578 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-06-2013

Evolutia dobanzii de politica monetara si a rezervelor minime obligatorii - sondaj in cadrul AAFBR

Evolutia dobanzii de politica monetara si a rezervelor minime obligatorii - sondaj in cadrul AAFBR

Conform opiniilor exprimate de 54% din membrii Asociaţiei Analiştilor Financiar – Bancari din România (AAFBR) care au participat la un sondaj intern, Banca Naţională a României ar putea menţine dobânda de politică monetară la nivelul de 5,25% la următoarea şedinţă a Consiliului de Administraţie pe probleme de politică monetară din 1 iulie 2013. Restul participanţilor la sondaj estimează o reducere a dobânzii la nivelul de 5%. Rezervele minime obligatorii ar putea rămâne nemodificate în luna iulie 2013, atât pentru pasivele în lei cât şi pentru cele în valută.

Dobânda de politică monetară ar putea fi redusă la nivelul de 4,75% până în decembrie 2013 şi 4,50% până în decembrie 2014. Rezervele minime obligatorii pentru pasivele în lei ar putea fi păstrate la nivelul de 15% în anul 2013 şi apoi reduse la 11% până la finele anului 2014.

Rezervele minime obligatorii pentru pasivele în valută ar putea fi păstrate la nivelul de 20% în anul 2013 şi apoi reduse la 16% până la finele anului 2014.
AAFBR este o asociaţie profesională fără scop lucrativ, înfiinţată în luna ianuarie 2008 şi care reuneşte în rândurile sale aproximativ 80 de analişti din sectorul bancar, fonduri de pensii, societăţi de administrare a investiţiilor, societăţi de asigurări şi din piaţa de capital.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Nume sau Nickname ...
Introduceti mesajul ...
Jaylan
That's a sensible answer to a challenging qeusiton
Cici
GFC:-D-Nume si Prenume:Purcareata DianaIar acum raspunsul la inrtrbaee: Nu imi place sa ma auto-caracterizez presupun ca e unul din acele multe lucruri probabil banale sau "nimicuri" denumite de alti, ce nu imi plac.Dar pentru ca asa cere concursul am sa presupun desigur cu cine m.as asemena .. probabil cu Aria din Micutele mincinoase acum si de ce?Pentru ca imi place de ea ca persoana cum iese din probleme uneori,ca e o fata desteapta cu simntul ratiuni si mai presus de toate pentru ca stie sa iubeasca sincer si adevarat, indiferent daca parinti ei sunt impotriva acestei relatii dintre ea si Ezra, nu se lasa batuta , si infranta de remarcile parintilor,lupta pentru ceea ce vrea ea, pentru ce iubesteO iubire este si mai adevarata atunci cand lupti pentru a o avea, este cel mai frumos sentiment pe lumea asta, si merita ca fiecare sa se intanleasca cu el macar odata in viata.Daca voi fi pusa in a alege din a iesi din cuvantul parintilor mei sau a imi trai iubirea,as proceda la fel ca Aria, pentru ca nimeni nu trebuie privat din a alege cu cine sa isi imparta sentimentele , momentele fericite/triste.Aici nu ma refer la relatiile "bolnavicioase" in sensul negativist vorbind.Multumesc pentru concurs bafta tuturor!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar